Dueunger med druefyld

 

Dueunger med druefyld

2 dueunger
150 g flækkede udstenede vindruer
50 g baconterninger
timian-, rosmarin- eller estragonkviste
25 g smør
salt, peber
2 dl god hønsebouillon

Sauce

100 g flækkede, udstenede druer
1 tsk smør
bouillon fra stegning
1 tsk balsamico-eddike eller anden god vineddike

Tilbehør: Bagt kartoffel.

Fyld dueungerne med druer, bacontern og krydderurtekviste, bind om dem med bomuldssnor eller luk dem med en tandstik.

Brun dueungerne godt på alle sider i smør i en pande, der kan tåle at komme i ovnen. Hæld bouillon ved og sted dueungerne færdige i ovnen ved 200° i ca. 35 minutter, til de er møre.

Lav saucen: Rist vindruerne i lidt smør i panden, hæld den siede bouillon fra dueungerne ved og lad det hele koge igennem, før saucen smages til med lidt balsamico-eddike samt evt. yderligere krydderier. Server dueungerne med sauce og bagt kartoffel.

Server dueungerne hele.

Vel bekomme.