Grove græskarboller ca 24 stk.
4 dl
|
græskarkerner
|
50 gr
|
gær
|
10 dl
|
lunkent vand (37 grader)
|
2 spsk
|
honning
|
2 tsk
|
salt
|
8 spsk
|
olivenolie
|
4 dl
|
fint rugmel
|
6 dl
|
grahamsmel
|
16 dl
|
hvedemel
|
4 spsk
|
ymer til pensling
|
Rist græskarkernerne let i en tør
stegepande.
Rør gær ud i vand og tilsæt honning, salt og olivenolie.
Bland rugmel, grahamsmel og det meste af hvedemelet i dejen og 1½ dl
græskar kerner. Gem 1 dl hvedemel til udrulning. Rør til dejen føles smidig og lad hæve under viskestykke i 40 min.
Ovnen indstilles til 225 grader.
Dejen deles i to dele og hver del i ca. 12 dele og trilles til boller. Bollerne lægges på plade med
bagepapir og hæves i 15 min.
Rigtig lækker opskrift. Tak for den :-)
SvarSlet