Bestilling

       Oksekød fra AberdeenAngus

 

 

Forside    Okse- og kalvekød    Lammekød    Avl    Nyheder    Kennel Strong Point    Link

Vinter og forår 2014

 

I 1. halvår 2013 slagter vi 5 ungdyr og nogle yngre ammekøer

 

Ungdyrene slagtes ved 11-12 mdr.s alderen. Ammekøerne er typisk 4 til 6 år  gamle, og er derfor prima frilands oksekød. Køerne slagtes løbende da vi hele tiden ønsker at forny vores genetik i besætningen.

 

Hvis du allerede nu ønsker at bestille eller reservere kød til forårets slagtninger, så kontakt os endeligt.

 

AFHENTNINGSDATOER:

 

 Kalvekød

Ungdyrspakke af for- og bagpart med fars


Andele af +/- 30 kg

 

Datoer på vej...

 Oksekød

Luksuspakke af bagpart uden fars


Andele af +/- 15 kg


Tilvalg af oksefars muligt

 

Datoer på vej...

 Oksefars

8 - 10 % fedt


Fra 5 kg

 

Datoer på vej...

 Grillpølser

Frankfurter, græske og nordiske


Fra 5 kg

 

Datoer på vej...

 Oksespegepølser

Lavt fedtindhold


Ca. 1 kg pr stk

 

Datoer på vej...

 

Hvis du vil bestille - klik her  og send os en mail

eller ring 2876 8267.

 

Slagtning og udskæring

Dyrene slås ned på marken for at undgå stress og transporteres direkte til slagtehuset. Efter slagtning hænger dyrekroppene til modning i 14 dage (3 uger for ammekøer) hvorefter de udskæres i luksuspakker med afhentning samme dag. Mere frisk kan råvaren ikke blive! 

 

Et ungdyr indtil 12 måneder vejer efter udskæring typisk 240 til 320 kg. Ungdyrene sælges i otte luksuspakker pr. dyr af ca. 25 kg. med mulighed for tilvalg af indmad og suppeben. 

 

I forbindelse med udskæringen fordeler slagteren de mange kvaliteter ligeligt mellem de otte andele, så du får lidt af hele dyret. En del hakkes til fars med lavt fedtindhold. Farsen er en del af luksuspakken, mens indmad i form af hjerte, lever og oksehale samt suppeben kan tilvælges. Alle udskæringer lægges i mærkede plastposer, så du let kan se posernes indhold.

 

Fra tid til anden slagter vi en yngre ammeko, enten på grund af temperament eller fordi hun ikke passer genetisk ind i vores avlsstrategi. Her sælger vi oksefars i andele af min. 5 kg og luksuspakker fra 'pistolen', dvs. ryggen og baglårene, der skæres ud i lækre stegestykker lige til ovnen eller grillen. Disse pakker vejer typisk 20 kg. Oksekød med smag, der simpelthen ikke fås bedre!

 

Bestilling, afhentning og priserpr. 01.01.2013

Bestilling skal helst ske senest to uger inden afhentning. Oplys venligst, hvis du ikke ønsker indmad og/eller suppeben.

 

Vi henter kødet hos 'Harald Hansens Eftf.' i egen køletrailer, og du kan derfor hente kødet direkte fra gårdspladsen her på Agerskov på  tirsdage eller onsdage mellem 17 og 19 eller efter aftale. 

 

Pris:

Kalvekød - Ungdyrspakke 100 kr. pr. kg.

Denne pakke indeholder udskæringer af for- og bagpart, men ikke indmad og suppeben.

 

Hvis du ønsker ben eller indmad er prisen for dette:

  • suppeben 25 kr. pr. kg. (til font og suppe af høj kvalitet)
  • indmad 45 kr. pr. kg. (hale, lever, hjerte eller tunge)

 

Pris:

Oksekød - luksuspakke 125 kr. pr. kg.

Denne pakke indeholder udskæringer af bagparten.

 

Forparten (bov, bryst og tværreb) hakkes i fars og kan købes separat eventuelt sammen med suppeben og indmad.

 

Hvis du ønsker fars, ben eller indmad er prisen for dette:

  • Oksefars 8 - 10 % fedt 90 kr. pr. kg. (poser á 5 kg.)
  • suppeben 25 kr. pr. kg. (til font og suppe af høj kvalitet)
  • indmad 45 kr. pr. kg. (hale, lever, hjerte eller tunge)

 

Pris:

Oksespegepølser - 95 kr. pr. stk.

 

Spegepølserne er med lavt fedtindhold og kvalitet til pengene! Disse pølser laver vi typisk i forbindelse med slagtning af ammekøerne.

 

Fakturering sker efter afhentning og betaling sker ved bankoverførsel til Danske Bank, reg. 3543 - kto. 3386008965.

 

Agerskov Angus - CHR 115571

Præstehøjvej 6 - Ll. Lyngby - 3320 Skævinge

 

 

 

 

 

 

Hvor slagtes dyrene?

 

Slagteriet Harald Hansens Eftf. I/S

Fabriksvangen 27

3550 Slangerup

 

CVR 26061733

Autorisationsnummer 4699

Slagtehus CHR-nr. 109177

 

Vejviser - Harald Hansen

 

Udskæring

Sådan skæres kalvekødet -Se her

Sådan skæres oksekødet - Se her

 

Udskæring foretages af Harald Hansens Eftf. I/S i Slangerup eller Kødsnedkeren i Vejby

 

Opskrifter

På Voresmad.dk kan du finder flere end 1.000 opskrifter. Her kan du også læse mere om bl.a. ernæring og sundhed, tilberedning og downloade forskellige materialer.

 

Flere opskrifter
Du kan finde opskrifter inspireret af det lette nordiske køkken med kalve-, okse- og ungkvægkød på
lettenordiske.dk, og endnu flere opskrifter med mejeriprodukter.

 

Sikkerhed og hygiejne

Kød opbevares i egen køletrailer forud for afhentning, hvilket giver dig større fleksibilitet

 

Køletrailer kan lejes

 

Hvis du vil vide mere ...

Ring og hør nærmere

hos Tycho og Marianne

28768267 eller 24203512

 

Hvis du vil bestille ...

Send en mail til os - Klik her