torsdag den 8. november 2012

Maxi-burger




Først laves burgerbollerne


Herefter laves bøfferne:
Ingredienser til 6 store hakkebøffer:
600-800 gr. hakket oksekød med lav fedtprocent
2 økologiske æg
4 spsk. HUSK (psyllium-frøskaller)*
1 tsk. paprika
2 tsk. salt
Peber



Pynt:
6 skiver ost
1 pakke bacon
salat
Cornichoner
Dijonaise eller mayonnaise
Ketchup
Løgringe
tomatskiver

Fremgangsmåde:
Farsen blandes og formes til 6 store bøffer. Tryg dem flade og steg dem i smør. Imens ristes bacon på en pande på middel varme. Når det er sprødt, lægges det på køkkenrulle indtil servering, så fedtet kan dryppe af.
Når bøfferne er gennemstegt, lægges en skive ost på hver bøf.

Burgerbollerne flækkes og smøres med dijonaise og ketchup. Salat, løgringe, cornichoner, tomat lægges på bunden og bøffen med osten lægges ovenpå. Der pyntes med 1-2 skiver bacon og sluttes af med at lægge overdelen af burgerbollen ovenpå. Velbekomme.



OBS! Én burger mætter godt, så spis langsomt og beregn 1-1½ burger pr. person.
*HUSK (psyllium-frøskaller) kan købes i Bilka, Føtex, Superbrugsen eller helsekostforretninger







Ingen kommentarer:

Send en kommentar