søndag den 9. september 2012

Hurtig og himmelsk chokoladekage!

På mindre end 30 minutter, kan denne kage trylles frem i køkkenet. Ikke nok med at den er super nem, smager den også rigtig godt! Efter min mening bliver mange chokoladekager tit lidt tørre og kedelige.. Men det gør denne kage ikke, og så ser den rigtig fint ud, hvis man drysser lidt frysetørret hindbær på toppen :-)  



Opskriften er fra Sif Orellanas kogebog "Greven kammerjunken og den dragende citronmåne"
Det skal du bruge:
100g smør 
2 æg
3dl sukker
2dl hvedemel
4 spsk kakao
1 spsk vaniljesukker

Pynt: 
50g valnødder 
evt. flormelis

Tænd ovnen på 175 grader. Smørret smeltes, mens sukker og æg piskes sammen. Kom de andre ingredienser i dejen, og kom til sidst det smeltede smør i dejen. Hæld dejen i en smurt form og drys de hakkede valnødder over kagen. Bag kagen i ovnen i ca. 20 minutter.
Lad kagen køle af, inden du sigter flormelis ud over den. Velbekomme :-) 

4 kommentarer:

  1. Himmelsk var den bestemt, men den tog næsten 50 minutter om at bage.

    SvarSlet