torsdag den 16. august 2012

Banankage

Verdens bedste og nemmeste banankage

- passer til en lille bradepande.



340 g. sukker
6 æg
4 tsk. vaniliesukker
2 tsk. bagepulver
240 g. mel
200 g. flydende smør
3 modne bananer

Pisk æg, sukker og vaniliesukker indtil det er lyst, cremet og luftigt. Tilsæt så skiftesvis smør og mel blandet med bagepulver.
Tilsæt til sidst de moste bananer.

Bages ved 170 grader i 35 min. på 2. nederste rille (uden varmluft)

Glasur:
50 g. lun, smeltet margarine
3 spsk. færdiglavet kaffe
1 spsk. kakaopulver
250 g. flormelis

Alt røres sammen til en ensartet konsistens og fordeles over den kolde eller let lune kage.

Tip: pynt evt. med små bananer lavet af farvet marcipan eller fondant. 

Tak til Katja for den super gode opskrift. Jeg bruger den hver gang jeg skal lave banankage, for den fejler bare aldrig!

1 kommentar: