AFTEN DINNER

@ 17.30 – 21.30
(vi tager forbehold for ændringer i menuen)

…………………………………………………………

BOOK DIT BORD HER

…………………………………………………………

SHARE FOOD TAPAS – læs mere her 


FORRET

RIMMET LAKS 
med agurk rørt friskost grøn olie, rugbrød, fennikel, urter, nødder og radisser
95,-


HOVEDRET

OKSEMØRBRAD /
ENTRECOTE AF HØJREB M. FEDTKANT

sat kartoffelmos med jordskokker, selleri puré, sauteret asparges, broccoli samt pebersauce
ENTRECOTE 279,-
OKSEMØRBRAD 329,-


DESSERT

VANILJE PANNACOTTA
med passionsfrugt puré, salt karamel og brændt hvid chokolade.

/ eller /

4 SLAGS OSTE
med hjemmelavet kompot og syltede nødder (+20,-)
95,-


ALLE DAGE
3-retters menu med ENTRECOTE 395,-
3-retters menu med MØRBRAD 445,-

Søndag til onsdag (2 timer)
3 retter m. drikkevarer Ad libitum +170,-

Torsdag til lørdag (2 timer)
3 retter m. drikkevarer Ad libitum +200,-

TILKØB: 1 EXTRA TIME drikkevarer ad libitum; 120,-

  • RIMMET LAKS

    NYHED

  • OKSEMØRBRAD

    NYHED

  • VANILJE PANNACOTTA

    NYHED

  • 4 SLAGS OSTE

DRIKKEVARER TIL AD LIBITUM MENU

RØDVIN:
Limestone Valley, Shiraz, Australien

HVIDVIN:
Limestone Valley Chardonnay, Australien

ROSÈVIN:
Limestone Valley Rosé, Australien

CAVA:
Mont Marcal Semi Seco (Spanien)

Øl:
Tuborg Classic eller Carlsberg

SODAVAND/VAND


VIN MENU AFTENDINNER

FORRET:
Wien 1, Riesling/Grüner

HOVEDRET:
Vina Tarapaca, Chardonnay, Chile
Terra Barossa, Shriaz, Australien

DESSERT:
Chäteau Du Haut, Sauternes, Frankrig

200,-

APÉRITIF

(gælder ved køb af aften dinner eller sharefood tapas)

HUGO SPRITZ
Prosecco, hyldeblomstsirup, lime, mynte og danskvand

APEROL SPRITZ
Aperol, Mont Marcal og danskvand

GIN & TONIC
Hendricks Gin & Fever Tree Tonic

PRIS
80 kr.

2 ENS DRINKS
120,-