Vandbakkelser:

2½ dl vand
100 gr. margarine
150 gr. hvedemel
3 æg
salt, en knivspids

Sådan gør du:
Varm vandet med margarinen i. Når margarinen er smeltet skal blandingen spildkoge.
Hæld blandingen i melet og rør kraftigt med det samme indtil massen hænger sammen.
Rør ægene i ét af gangen - det er meget vigtigt at ægget er helt rørt ud inden det næste kommer i.
Vandbakkelserne sættes på en plade med en teske og bages ved 160 grader i ca. 45 min.
Du må ikke åbne ind til vandbakkelserne under bagningen - de falder sammen.
Tag vandbakkelserne ud når de er jævnt brune - bagetiden kan variere fra gang til gang.

Tip!

Kagemand:
Jeg laver tit kagemand af dejen. Lav den på et stykke evigheds bagepapir.
En portion svarer til en kagemand/kone.
Pynt med glassur og slik.

Du kan bruge dejen til hvide boller/mel boller til suppe - du skal blot udelade salt i dejen.
Bollerne laves med en bollesprøjte i let saltet vand, som ikke må koge - det er vigtigt at vandet ikke koger, da bollerne koger helt ud til "smadder"..
Når bollerne flyder op er de nok og kan tages op med en hulske og lægges i en skål med koldt vand.