lørdag den 5. maj 2012

Gullash Suppe

DDV- bog: Low Carb Kuren (færre kulhydrater - flere proteiner)

170g magert hk.oksekød, 50g hk.løg, 1 fed hvidløg hk, 1 tsk paprika, 2 dl bouillon, 50g porre i skiver, 100g peberfrugt, 100g kartoffel i tern, 10g tomatpuré, salt og peber. Evt. 50g skýr og persille til pynt.

Svits løg i en gryde og derpå tilsættes hk. oksekød - det hele svitses et øjeblik til oksekød har skiftet farve, der krydres med Paprika. Så tilsættes grøntsager der er finthakket, det svitses med et øjeblik og bouillon tilsættes, der krydr med salt og peber.
Lad suppen simre i en ½ time til grønsagerne er møre.

Server suppen med skyr i midten og drys med hk.persille.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar