tirsdag, marts 13, 2012

Chokolade Mousse! -Uden fløde.

Til ca. 6-8 personer.

Du skal bruge:
200 g god mørk chokolade
6 past. æggeblommer
6 past. æggehvider
½ stang vanille
½ liter fløde til pynt.



Hak eller riv chokoladen, og smelt den over et vandbad. Når chokoladen er smeltet helt, stilles det til side til den er lunken.
Pisk æggehviderne til de er helt stive. - Skålen skal kunne vendes på hovedet, UDEN at det løber ud.
I en anden skål kommer du æggeblommerne og vanillekorn i, og pisk det indtil det er skummende.
Så piskes den lunkne chokolade i lidt af gangen, pisk indtil det er en jævn masse.
Til sidst vender du forsigtigt de piskede æggehvider i, lidt af gangen. Det er vigtigt at der ikke bliver rørt i massen, da man så vil slå luften ud af hele balladen! Moussen kan kommes i en sprøjtepose, og portion anrettes eller bare hældes over i en flot skål, til servering. Så filmes det godt, og komme i køleskabet i mindst tre timer.

Serveres med pisket fløde.

Velbekomme :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar