Husk du, til denne opskrift, skal bruge en grill med låg. 1 kylling pr. 2 personer 1 dåseøl pr. kylling Marinade til at indgnide kyllingen:
1 teskefuld sennep 1 teskefuld finthakket løg 1 teskefuld paprika 1 teskefuld salt 2 pressede hvidløg ½ teskefuld spidskommen Friskkværnet peber 2 teskefuld god olivenolie I øllen kommer du:
tørrede enebær timian rosmarin Brug en dåseøl halvt fyldt - fyld øllet med enebær og krydderurter. Tilberedning: Rens kyllingen og tør den med lidt køkkenrulle før indgnidningen. Sæt kyllingen på dåsen, sørg for den står stabilt på grillen. Grill kyllingen ved indirekte varme i ca. 1 - 1-1/4 time
Når kyllingen er færdiggrillet og skal tages af grillen - så pas på, øllet er varmt.
Skær kyllingen ud i passende stykker og server.
Server med nye danske kartofler. |