Grissini

gris

Jeg elsker simpelthen grissini, elsker at dyppe dem i pesto eller smør ost. – MUMS!! Plus det er en super nem og dejlige snacks.
Jeg har prøvet at lave nogle grove grissini´er som jeg håber i kan lide.

Du skal bruge:  (Der er til 9 -10 stk.)
30 g. sesammel
40 g. vand
1 tsk bagepulver
1 tsk husk fiber
lidt oliven olie
lidt havsalt
Æg til pensling

Fremgangsmåde:

  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Bland alle ingredienserne sammen og lad stå lidt til dejen er blevet mere fast i det.
  • Del dejen i evt. to stykker og rul ud i den tykkelse du ønsker. (jeg lavede den ca. 1cm brede)
  • Krydr Grissinierne med det du kunne tænke dig, men begynd med at pensl dem med æg på overfladen og kom så det ønskede krydderi på. (Jeg brugte timian, oregano og sesam på dem.) 
  • Læg dem på en bageplade og lad stå igen i ca. 15min.
  • Bag dem nu i ovnen i 10-15 minutter til de er flot gyldne og sprøde.

Skriv en kommentar