Pap – jeg gemmer
flyttekasser og lign. til dette formål
TapeSølvpapir el. gavepapir + cellofan
Klip pappet ud i
passende form og størrelse – jeg bruger gerne den form, jeg har
bagt kagen i til at måle efter. Hvis det skal være den simple
udgave, som jeg oftest laver, så læg to lag sølvpapir over pappet
og tape det fast på bagsiden. Hvis det skal være et lidt mere
spændende, så kan man starte med at lægge et lag flot gavepapir
over pappet og tape på bagsiden som før. Bagefter dækkes dette med
cellofan, der også tapes fast – det sørger for en barriere mellem
kage og papir/pap.
På
denne måde kan man lave lige den form og størrelse, man nu har brug
for til den enkelte kage :) Det skal dog siges, at hvis det er en
kage til en helt særlig anledning (som fars fødselsdag eller mors
jubilæum), så bruger jeg et rigtigt kagefad, eller køber et i ”Den
lille kagebutik” - fint skal det være ;)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar