-
Sider
-
Slut dig til 144 øvrige tilmeldte
-
Kontakt
-
Seneste indlæg
-
Kategorier
-
Andre gode mad- og vinblogs
-
Madfotograf
-
Arkiv
-
Twitter Updates
Tweets by KatrineKlinken -
Jordbær, nye kartofler, krabbekløer og sommermad!
I den forrige klumme i dagbladet Information var der sommermad på menuen. Her kogte jeg krabbekløer med nye kartofler og dilddressing og lavede en kold kartoffelsalat med krydderurter og rømørejer, der også kaldes hesterejer. En nødde-rabarberkage kan man lave hele sommeren – find opskrifterne her.
Denne uges klumme handler om friske jordbær, der smager så godt med friskslynget honning. I klummen er der opskrift på en meget dejlig jordbærdessert: Eton mess, der blot er stykker af jordbær, flødeskum med vanilje og marengs blandet sammen til et mess! Her er også opskrifter på svenske vafler og Baghrir, der er marrokanske pandekager med 1000 huller – begge dele kan spises med honning og jordbær. Lige nu behøver det ikke tage lang tid at få god frisk mad.
This entry was written by Katrine Klinken, posted on 18/06/2011 at 19:03, filed under Årstidens mad og opskrifter, Værs'go' og spis - klummer fra Information and tagged Baghrir, Eton mess, Jordbærdessert, Kartoffelsalat med rømørejer, Krabbekløer, Nødde-rabarberkage, Nyslynget honning, Pandekager med 1000 huller, Svenske vafler, Våfler. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.
One Comment
Tak for nogen gode tips 🙂
Sommerhilsen
Lauge
http://www.mobilreparationer.dk/