Sødt “knæk”brød

Her får du opskriften på et vanvittigt lækkert “knæk”brød. Dvs. helt knækbrød er det ikke. Det hverken knækker eller indeholder mel. Til gengæld smager det FANTASTISK, og gør ikke din mave oppustet.

Sødt “knæk”brød

1 bageplade

2 dl solsikkekerner

1 dl græskarkerner

1 dl sesamfrø

1 dl malede hørfrø

1 spsk SylliFlor eller HUSK

½ dl sesammel

1 tsk krydderurtesalt

4 dl vand

2 tsk kanel

1 tsk kardemomme

1 dl malede tørrede morbær (f.eks fra Urtekram)

30 g malet 86% chokolade

Hørfrø, morbær og chokolade males i en kaffemølle eller fint i en foodprocesser.

Alle ingredienser blandes sammen. Lad dejen hvile ca. 10 minutter, så fibrene (hørfrø og SylliFlor) kan suge væsken. Bred dejen ud på en bageplade med bagepapir, helt til kanten.

Bag ved 150 grader i ca. 60-70 minutter.

OBS. De sunde omega-3 fedtsyrer fra hørfrøene ødelægges hvis ovntemperaturen overstiger 160 grader.

IMG_2573

Smager fantastisk blot med smør

IMG_2574

Sødt “knæk”brød

IMG_2575

Holder sig frisk ca. 1 uge

Synes du denne opskrift ser spændende ud? Har du tidligere set og måske afprøvet opskrifter fra bloggen her? Kunne du tænke dig alle mine bedste opskrifter bl.a. fra siden her, min tidligere blog og fra materiale jeg tidligere kun har delt med mine vægttabs klienter? Dét kan du snart få til en meget attraktiv pris. Inden længe er jeg færdig med at samle de bedste og mest lækre opskrifter i en overskuelige e-bog, lige til at downloade til din computer eller tablet og lige til at printe. Alle opskrifterne i e-bogen er uden sukker og mel. Tilmeld dig bloggen her øverst til højre på siden, så får du nyheder direkte i din mail indboks.

Skriv en kommentar