Chia Chokolade Mousse

Chia er små bitte frø, sprængfyldt med næring og sunde cellefedtstoffer.

Her er en dessert/morgenmad med luftigt mousse og mættende knas.


Chia Chokolade Mousse

1-2 personer
Ingredienser
1 dåse kokosmælk – gerne økologisk
1 spsk. carobpulver (kan udelades for hvid-chia-mousse*)
1 spsk. kakaopulver – gerne raw (kan udelades for hvid-chia-mousse*)
2-2½ spsk. agavesirup , ahornsirup eller kokospalmesukker
1 tsk. vaniljepulver
½ dl chiafrø
Blend kokosmælk, carobpulver, kakaopulver, agavesirup og vaniljepulver i en blender. Hæld blandingen op i en skål, og tilsæt chiafrøene. Rør det hele sammen. Lad blandingen stå en halv time og rør igen i skålen. Sæt blandingen ind i køleskabet for to timer eller natten over. Cremen vil blive meget mousseagtig og fløjlsblød.
 
 
 
*Til hvid-chia-mousse hældes morbær, gojibær, hakkede nødder og kakaonibs over den stivnede mousse ved servering. UHM!
 
 
 


Dessert til morgenmad… Anyone?

Etiketter: , , , , , , , , , , ,