Chia Chokolade Mousse
1-2 personer
Ingredienser
1 dåse kokosmælk – gerne økologisk
1 spsk. carobpulver (kan udelades for hvid-chia-mousse*)
1 spsk. kakaopulver –
gerne raw (kan udelades for hvid-chia-mousse*)
2-2½ spsk. agavesirup
, ahornsirup eller kokospalmesukker
1 tsk. vaniljepulver
½ dl chiafrø
Blend kokosmælk, carobpulver,
kakaopulver, agavesirup og vaniljepulver i en blender. Hæld blandingen op i en
skål, og tilsæt chiafrøene. Rør det hele sammen. Lad blandingen stå en halv
time og rør igen i skålen. Sæt blandingen ind i køleskabet for to timer eller
natten over. Cremen vil blive meget mousseagtig og fløjlsblød.
*Til hvid-chia-mousse hældes morbær, gojibær, hakkede nødder og kakaonibs over den stivnede mousse ved servering. UHM!
Dessert til
morgenmad… Anyone?