Disse kyllingesticks er rigtig gode at servere, hvis man eksempelvis skal have mange gæster. De er nemme at lave, og så er det kylling på en ‘ny’ måde i form af karry/kokos-paneringen. Da de bages i ovnen slipper man for at stå og svede over panden, og så egner de sig rigtig godt på et buffet/tapas bord. Opskriften er beregnet til ca. 5 personer.
4-5 kyllingebryster
1 æg
1 dl kokos
1 spsk. karry
1 dl mel
salt + peber
Sådan gør du:
Skær kyllingebrysterne i passende strimler og bland mel, salt og peber på en tallerken. Bland kokos og karry sammen på en anden tallerken. Pisk æg sammen, og vend kyllingestykkerne først i mel, derefter æg og så karry/kokos-blandingen. Læg de panerede kyllingestrimler på bagepapir på en bageplade, og bag stykkerne i ovnen i 25-30 min ved 180 grader.
Tip: Jeg serverede bl.a. kyllingesticks’ne med belugalinsesalaten, men de kan også spises med kartoffelsalat, spidskål eller andre salater.