Dagens: Kyllingesticks m. kokos

Disse kyllingesticks er rigtig gode at servere, hvis man eksempelvis skal have mange gæster. De er nemme at lave, og så er det kylling på en ‘ny’ måde i form af karry/kokos-paneringen. Da de bages i ovnen slipper man for at stå og svede over panden, og så egner de sig rigtig godt på et buffet/tapas bord. Opskriften er beregnet til ca. 5 personer.

4-5 kyllingebryster
1 æg
1 dl kokos
1 spsk. karry
1 dl mel
salt + peber

Sådan gør du:
Skær kyllingebrysterne i passende strimler og bland mel, salt og peber på en tallerken. Bland kokos og karry sammen på en anden tallerken. Pisk æg sammen, og vend kyllingestykkerne først i mel, derefter æg og så karry/kokos-blandingen. Læg de panerede kyllingestrimler på bagepapir på en bageplade, og bag stykkerne i ovnen i 25-30 min ved 180 grader.

Tip: Jeg serverede bl.a. kyllingesticks’ne med belugalinsesalaten, men de kan også spises med kartoffelsalat, spidskål eller andre salater.

Skriv en kommentar