Explosive Kizz Me er rykket op i agility klasse 2 i Ribe

Mads og jeg havde en fantastisk Pinse i Jernvedlund, hvor Ribe Hundevenner hører til. 70 campingvogne fyldt med entusiastiske agiltiyfolk fyldte hele sportspladsen og så var der alle dem, der ikke overnattede på/i/ved sportspladsen. Jeg har aldrig set så mange mennesker til deres stævne før. Hold da op en begivenhed! Alt forløb efter planen, god stemning, gode præmier, fantastisk pattegris. Alt i alt 6 stjerner ud af 6 (hvis jeg må benytte en kendt Ribeskribents gamle vurdering af stævner) 🙂

Resultatmæssigt gik det nogenlunde ….

Kizz Me blev  nr. 4 i AG1 (jeg var 3 sek. fra førstepladsen, men brugte 3 sekunder på hvert felt!). Hun fik sin sidste pind i AG1 og rykkede dermed op i AG2. Så nu kan hun starte den rigtige konkurrence i Border Collie Classic!!

Panik deltog i de åbne klasser, idet jeg håbede på en DM udtagelse i agility. Tja, det ene løb, hvor hun virkelig skulle gøre det godt og fejlfrit, der blev hun disket.  Men hun løb så fint i de andre løb, at hun kvalificerede sig til finalen. Desværre var springhøjden for klasse 3 hunde (udtagelserne til finalen var klasse 2 højde). Jeg overvejede et øjeblik at trække Panik fra finalen, da jeg synes, at den høje højde på springene er lidt for meget til min gamle dame. Men jeg løb med hende alligevel. Hun havde ingen problemer med at springe den højde og nød finalen i fulde drag.  Det gjorde jeg også! Vi løb fejlfrit og endte vist på en 5. eller 6. plads.

Løbet:

Kizz Me og Panik løb også en bane, der hedder tunnelkuller. Ja, navnet siger alt. Jeg tror, at jeg gik banegennemgang i 15 minutter for at kunne huske banen i hovedet. Kizz Me løb virkelig stærkt. Desværre en disk på forhindring 17.

Se tunnelløbet her:

Du Der har jo været en del af bruttolandsholdet i år. I Ribe blev det besluttet, hvem der gik videre på landsholdet. Du Der var desværre ikke en af dem, på trods af, at hun har gennemført alle løb på nær 1 inden Ribe. Tidsmæssigt er hun ikke så god, så det kom ikke som en overraskelse for mig, at hun ikke kom på landsholdet i år.
Faktisk så glæder jeg mig lidt over det, for Du Ders springstil er ikke længere så god.
Jeg har besluttet mig for at Du Der skal deltage i seniorklasser i de stævner, hvor det er muligt for mig. Derudover er hun med i de åbne klasser og holdklasser i DKK i alm. højde.
Du Der deltog i seniorklasser søndag og mandag i Ribe. Hun nød virkelig at kunne løbe ubesværet rundt på banen og jeg nød det lige så meget som Dullen.

2 Responses to Explosive Kizz Me er rykket op i agility klasse 2 i Ribe

1. Wow der er skisme fart på de vovser der! 🙂 Fedt at se Kizz me accellere gennem tunnellerne 🙂

2. Marianne says:

Dejligt du tager så meget hensyn til dine vovser Lone! Der er helt sikker en landsholds plads til dig igen med Kizz Me ;-)) Nu kan du så nyde sæsonen på en helt anden måde, med dine “ældre” damer!