Jordbær/hindbærkage

Selv om det er et par dage siden, skal I ikke snydes for et billede af dette lille kunstværk her. Masser af smør og sukker, we like!

Opskriften er hugget herfra, hvor man i øvrigt finder mængder af andre lækre sager og flotte billeder.

12 kommentarer

Filed under Mad

12 responses to “Jordbær/hindbærkage

  1. Vi ser tydeligvis for lidt til hinanden her i ferien. Det er synd og skam.. Men kan vi så ikke som erstatnijng aftale at tage samme tilvalgsfag? Jeg kommer til at savne dine kager (underligt nok, idet jeg aldrig får lov at smage dem alligevel..) 😀

  2. 😛 den er hermed bogmærket. Gad vide om man kan bruge ribs i stedet? (har en del i fryseren)

  3. Altså, hvorfor har man ribs i fryseren hvis ikke til at bage af?
    Der skal nok bare lidt ekstra sukker på!

  4. Rysteribs er godt til kød!

  5. Rysteribs er virkelig lækkert! 😀

  6. JLo

    Uhm… jeg elsker rysteribs. De er ikke bare gode til kød, men kan også sagens nydes som en lille snack.

  7. Jeppe

    Det er lidt mærkeligt. Men det ligner fuldstændigt når Mor lavede “pizza” hjemme hos os.

  8. Jeppe: Eew… Jeg medgiver gerne at billedet kunne være bedre belyst, jordbærerne ser lidt kød-agtige ud. Men hvad er det hvide, din mor putter ovenpå jeres pizza…?

  9. Jeg syn’s nu ikke der kan være nogen tvivl. Og jordbær smager nu bedst med frugtkød 😛

  10. Jeppe er for langsom til at svare, så jeg gør det lige for ham. Jeg kan nemlig også godt se pizza-ligheden.. Det hvide er naturligvis revet parmesanost.

Skriv en kommentar