Kage er en dejlig ting, og man behøver ikke gå glip af det fordi man ikke kan eller vil spise sukker. Jeg er lige kommet op med denne lækre citronkage, der med garanti får smilet frem hos de fleste!
Det skal du bruge til kagen:
4 æg
1½ dl. sukrin
2 dl. mandelmel
2 dl. mælk
2 spsk. fiberhusk
1 tsk. vanilleessens
1 citron- skal og saft
1 tsk. bagepulver
Det skal du bruge til glasuren:
200 gr. philadelphia light flødeost
1 dl. sukrin
1 citron- skal og saft
Valnødder eller andre nødder hakket på toppen
Sådan gør du:
Æg og sukrin piskes luftigt. Resten af ingredienserne tilsættes og dejen hviler i 10 min. Hældes i springform og bages 20-25 min. ved 180 grader varmluft.
Philadelphia, sukrin og citronskal og saft piskes med elpisker. Nødderne hakkes. Fordeles på kagen når den er kølet ned.
Det skal du bruge til kagen:
4 æg
1½ dl. sukrin
2 dl. mandelmel
2 dl. mælk
2 spsk. fiberhusk
1 tsk. vanilleessens
1 citron- skal og saft
1 tsk. bagepulver
Det skal du bruge til glasuren:
200 gr. philadelphia light flødeost
1 dl. sukrin
1 citron- skal og saft
Valnødder eller andre nødder hakket på toppen
Sådan gør du:
Æg og sukrin piskes luftigt. Resten af ingredienserne tilsættes og dejen hviler i 10 min. Hældes i springform og bages 20-25 min. ved 180 grader varmluft.
Philadelphia, sukrin og citronskal og saft piskes med elpisker. Nødderne hakkes. Fordeles på kagen når den er kølet ned.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar