Carpaccio salat

Lige som man troede at fødselsdagsfesten endegyldigt var lagt bag os, så dukker den her op igen. En lækker ret, der opstod i kølvandet på festen og resterne herfra. Havde jo som tidligere bekendtgjort herinde lavet min helt egen og særdeles hjemmelavede carpaccio. Og dette i så rigelige mængder, at jeg havde smidt en masse på frost og så senere kunne fremtrylle denne dejlige salat, der både fyldte og smagte GODT!

Du skal bruge:

  • Carpaccio
  • Rucola
  • Pastaskruer
  • Champignoner
  • Smør
  • Paprika
  • Parmesan ost
  • En god olie

Pasta koges og køles af.
Champignonerne skæres i tykke skiver, og steges i rigeligt smør. Drys dem lige inden slutningen af stegningen med paprika.
Så er der ikke meget andet tilbage end at lægge det pænt op til servering: Rucola i bunden, så et godt lag pastaskruer, på med de stegte champignoner, så carpaccio og parmesan i flager. Duppes til sidst med en god olie. Som forretten carpaccio, bare med mere fyld og korpus, så man sagtens kan nøjes med denne som en god hovedret.

Velbekomme!

Ros til dig selv Lene for denne lille sag :-)!

Skriv en kommentar