Bo Bechs regnbueis

Ingredienser (10 personer)

KAKAO-IS:
150 gram pasteuriserede æggeblommer
50 gram sukker
8 gram kakaopulver
½ ltr. let pisket piskefløde

 

 

VANILIE-IS:
150 gram pasteuriserede æggeblommer
40 gram sukker
1 stk. vaniliestang (brug kun kornene
skrabet ud af stangen)
½ ltr. let pisket piskefløde

 

HINDBÆR-IS:
150 gram pasteuriserede æggeblommer
20 gram sukker
100 gram hindbær (blendes og sigtes for kerner)
½ ltr. let pisket piskefløde

 

Fremgangsmåde

1. Æggeblommer og sukker piskes til æggesnaps – når sukkeret er opløst er æggesnapsen færdig og kakaopulver tilsættes.
2. Vend piskefløden forsigtigt i massen.
3. Derefter hældes massen i en terrinform/rugbrødsform foret med plasticfilm.

(Vanille-is og hindbær-is er samme procedure som ved kakao-isen.)


Kakao-isen skal fryses til den har sat sig derefter tilsættes vanilie isen og når den så har sat sig tilsættes til sidst hindbær isen.

Illustration

Bo Bechs regnbue-is

 

Kommentarer
01. maj 2013 kl. 15:38
Bettina
Uhmmmm
17. jul. 2011 kl. 19:36
Mig<3!!
Har prøvet og lave det, og der smager fantastisk<3 MMM!!
Skriv en kommentar:
Navn (Obligatorisk)
Kommentar
Hvilken dag kommer efter torsdag?
(Antispam. Obligatorisk)
Fremhævede felter er ikke udfyldt korrekt

Thomas Jakobsen   |   Nordborgvej 6   |   4200 Slagelse   |   Tlf. 5853 0892   |   Email: thomas@nordborgvej.dk