|
|
Produktnavn: NEBBIOLO D’ALBA Occhetti 2011 DOC Artikelnummer: 107
Beskrivelse: Vinen stammer fra en vinmark på toppen af Bricco Rossino I nærheden af Occhetti med vestvendte skråninger.
Druerne høstes sammen med den første tåge i starten af oktober.
Efter vinifikation opbevares vinen først på træfade og derefter på flasker i mindst 2år.
Drue: Nebbiolo 100%.
Farve: Rubin- og dybrød som ung efter nogle år granatrød.
Duft: Blød og delikat toner af jordbær og viol som forstærkes ved lagring.
Smag: Tør med god krop god syre og tanning som ung, mere afrundet og blød efter nogle års lagring.
Alkoholprocent: 13,5
Lagring:5-7år.
Gastromi: God ledsager til tunge kødretter, vildt, fondue og mellem lagrede oste.
Servering temperatur 18-20 grader.
|
|
|
|
|
Produktnavn: BARBERA D’ALBA Montevada 2011 DOC Artikelnummer: 105
Beskrivelse: Vinen er en enkeltmarksvin fra marken Montevada i nærheden af Govone. Montevada er et stednavn fra oltiden. Lagret 12 måneder på træfade (tonneaux).
Drue: Barbera 100%
Farve: Rubinrød.
Duft: Delikat duft af frugt og let æter.
Smag: Afrundet blød og let tannisk med god eftersmag.
Alkoholprocent: 13,5
Lagring: 5-7år.
Gastromi: God ledsager til rødt kød og stegeretter.
Servering temperatur: 18-20 grader.
|
|
|
|
|
Produktnavn: ROERO Superiore Russin 2001 DOC Artikelnummer: 104
Beskrivelse: Vinen er en enkeltmarksvin fra marken Russin i nærheden af Monteu Roero. Den er en ægte nebbiolo vin som er karakteristisk ved at der pr. tradition tilføjes nogle få procent arnis som blødgører til vinen. Lagret 18 måneder på store ege fade. Resultatet er fantastisk.
Druerne høstes i de første uger af oktober.
Drue: Nebbiolo 98%, Arnais 2%.
Farve: Dybrød som ung, med overgang til granatrød ved længere lagring.
Duft: Delikat duft af underskov og rose.
Smag: Afrundet tør og harmonisk med god krop og lang eftersmag.
Alkoholprocent: 13,5
Lagring: 5-6år.
Gastromi: God ledsager til grill- og stegeretter.
Servering temperatur 18-20 grader.
|
|
|
|
|
Produktnavn: ROERO Superiore Ginis 2006 DOC Artikelnummer: 103
Beskrivelse: Vinen stammer fra en vinmark med sydvestvendte skråninger i nærheden af Occhetti. Den er i enhver hen sendende en nebbiolo vin som er karakteristisk ved at der pr. tradition tilføjes nogle få procent arnais som blødgører til vinen. Lagret 18 måneder på store ege fade. Resultatet er fantastisk.
Druerne høstes i de første uger af oktober.
Drue: Nebbiolo fra 95 til 98%, Arnais fra 5 til 2%.
Farve: Dybrød som ung, med overgang til granatrød ved længere lagring.
Duft: Delikat duft af jord- og solbærviol.
Smag: Afrundet tør og harmonisk med god krop og lang eftersmag.
Alkoholprocent: 13,5
Lagring: 5-6år.
Gastromi: God ledsager til grill- og stegeretter.
Servering temperatur 18-20 grader.
|
|
|
|
|
Produktnavn: Barbarusa vdt Artikelnummer: 124
Beskrivelse: Vinen er en bordvin af god kvalitet som er super på alle hverdage. Hoved druen er barbera. En vin hvor prisen ikke afskrækker.
Drue: Hovedsagligt Barbera
Farve: rød og lillla farve
Duft: Duft af frugt
Smag: Frugt med god krop og middel eftersmag.
Alkoholprocent: 13,0 %
Lagring: 0-4 år.
Gastromi: God ledsager til kød og stegeretter.
Servering temperatur 16-18 grader.
|
|
|
|
|
Produktnavn: Barbarusa 1,5l Magnum VDT Artikelnummer: 150
Beskrivelse: Vinen er en bordvin af god kvalitet som er super på alle hverdage. Hoved druen er barbera. En vin hvor prisen ikke afskrækker. Bemærk Magnum flaske på 1,5l
Drue: Hovedsagligt Barbera
Farve: rød og lillla farve
Duft: Duft af frugt
Smag: Frugt med god krop og middel eftersmag.
Alkoholprocent: 13,0 %
Lagring: 0-4 år.
Gastromi: God ledsager til kød og stegeretter.
Servering temperatur 16-18 grader.
UDSOLGT
|
|
|
|
|
Produktnavn: NEBBIO vdt Artikelnummer: 125
Beskrivelse: Vinen er en bordvin af god kvalitet som er super på alle hverdage. Hoved druen er nebbiolo. En vin hvor prisen ikke afskrækker.
Drue: Hovedsagligt Nebbiolo
Farve: Rød og lillla farve
Duft: Duft af frugt
Smag: Tør med god krop og syre med god tanning.
Alkoholprocent: 13,0 %
Lagring: 0-4 år.
Gastromi: God ledsager til kød og stegeretter, lam kunne være et bud.
Servering temperatur 16-18 grader.
|
|
|
|
|
Produktnavn: NEBBIO 1,5l Magnum VDT Artikelnummer: 151
Beskrivelse: Vinen er en bordvin af god kvalitet som er super på alle hverdage. Hoved druen er nebbiolo. En vin hvor prisen ikke afskrækker. Bemærk Magnum flaske på 1,5l
Drue: Hovedsagligt Nebbiolo
Farve: Rød og lillla farve
Duft: Duft af frugt
Smag: Tør med god krop og syre med god tanning.
Alkoholprocent: 13,0 %
Lagring: 0-4 år.
Gastromi: God ledsager til kød og stegeretter, lam kunne være et bud.
Servering temperatur 16-18 grader.
|
|
|
|
|
Produktnavn: BARBERA D’ASTI D.O.C.G. 2013 “Le Querce” Artikelnummer: 401
Beskrivelse: Drue: Barbera 98% +2% andre
Produktionsområde:
Kommune Castagnole Lanze mellem Langa og Monferrato (20 km til Asti - 13 km fra Alba..) I vinmarkerne benyttes Guyot ophængnings systemet. Vinstokkene er plantet i kalkstens jord vendende mod syd vest.
Efter en omhyggelig udvælgelse af druer i vingården følger den alkoholisk gæring i små rustfriståltanke med hyppig om pumpning og lang maceration herefter malolaktisk gæring i rustfriståltanke.
Rubinrød farve, intens frugtagtig aroma, med antydninger af bær, stor struktur og fylde.
Serverings temperatur : 18 ° C
|
|
|
|
|
Produktnavn: MONFERRATO D.O.C. 09 “Bricco Rorisso” (Barbera - Artikelnummer: 403
Beskrivelse: Vinen kommer fra Castagnole Lanze mellem Langa og Monferrato (20 km fra Asti -.. 13 km fra Alba) druerne dyrkes på ler-kalksten jord mod sydvest i en højde af ca. 270 m Den er fremstillet på specielt udvalgte Barbera druer med et høstudbytte på 1kg per plante. Alkoholgæring finder sted i små tanke (20/50 hl.) Med hyppig ompumpning og lang maceration (op til 15 dage). Efter malolaktisk gæring, lagres vinen i 12 måneder på små egetræsfade. Derefter lageres på flaske i yderligere 12 måneder i den gamle underjordiske kælder.
Drue: 90% Barbera + 10% Cabernet Sauvignon og andre..
Farve: Rubinrød.
Duft: Fin og elegant duft af frugt og bær.
Smag: Kraftig men stadig harmonisk med god eftersmag.
Alkoholprocent: 13,5 %
Lagring: 0-4 år.
Gastromi: Vildt og fjerkræ.
Servering temperatur 18-20 grader.
|
|
|
|
|