U16 VEJLE-VEJEN

og vi tror på et godt resultat. I det hele taget var de 2 første perioder noget af det bedre vi har spillet i år. Der blev kæmpet flot i foorsvaret, og det var også her at kampens skulle vindes. Vejen har en riigtig dygtig spiller i nr 4, Mikkel som scorede  hele 22p. Gad vide om Vejen kan holde på den unge mand.

3. periode fik August hans 3. fejl, og jeg vurderede at jeg ville spare ham til starten af 4. periode men det gjorde nok at vi mistede pusten i de sidste 5 minutter af denne periode.

Vi aftalte at 4. ppeeriode skulle vindes og det gjorde den medd17-11. En flot spillet periode. Hooman lavede dagens scoring med et venstre hånds layup, og bolden blev endda lagt i med venstre hånd... respekt !!

Til trods for endnu et nederlag, ser jeg klare forbedringer, i alle kampe i 2012, på nær en har vi scoret over 50 point, og det er en klar fremgang i forhold til efteråret 2011.

Score; August 15, Atle 11, Martin 7, Hooman 6, Alexander og Lasse 4, Asger og Frederik 2.

Næste kamp er 17 marts og den 18. marts en ude og en hjemme.