Annonce:
Annonce:

Barcelona udspillede Panathinaikos

Grækerne chokerede med 1-0-føring på Camp Nou, men blev ellers rundspillet gennem samtlige 90 minutter af veloplagt Barca-mandskab

Lionel Messi var her, der og allevegne i Barcelonas opvisning mod Panathinaikos i FCK's Champions League-gruppe. (Foto: AP)
Annonce:

Det kom helt ud af det blå, da Panathinaikos kom foran efter 20 minutters spil, men det holdt heller ikke længe, og i sidste ende skal grækerne prise sig lykkelige for at slippe fra Camp Nou med 'blot' 1-5.

Barcelona var fra første minut ualmindeligt veloplagte og indstillede på at lade 0-2-floppet mod Hercules gå ud over de græske modstandere.

Med en offensiv opstilling, der talte både Lionel Messi, Pedro, Andres Iniesta og David Villa i startopstillingen skyllede angrebene ned mod Panathinaikos.

Men efter 20 minutter slog gæsterne kontra, da Djibril Cisse genialt spillede Sydney Govou fri med hælen efter et udspark, og Govou svigtede ikke, da han fri foran Victor Valdes satte bolden i nettet. Men der gik ikke længe, før Barca fik udlignet.

Annonce:

Xavi skar med en sukkerbold Panathinaikos-forsvaret op, og Lionel Messi udnyttede sikkert til 1-1, og i 33. minut var kampen nærmest afgjort, da David Villa gjorde det til 2-1.

Ren opvisning
Sergio Busquets forlængede et hjørnespark, og ved bageste stolpe stod David Villa alt for fri, så han let kunne sparke bolden ind.

Kort før pausen scorede ustyrlige Lionel Messi sit andet mål efter fremragende opspil, der inkluderede to dobbeltpas omkring feltet, før han fri i feltet køligt satte i bolden i nettet til 3-1.

På dette tidspunkt var det ren opvisning af Barcelona, og det fortsatte i anden halvleg, hvor kun sjuskede afslutninger og for meget legestue forhindrede en langt større sejr end 5-1.

Lionel Messi missede muligheden for et hattrick, da han brændte straffespark, men et lille kvarter før tid gik den ikke længere. Messi blev stukket fri feltet, og fra spids vinkel passerede han keeper Tzorvas, men bolden prellede af på begge stolper, før Pedro skubbede den over stregen.

I overtiden slog Dani Alves 5-1-sejren fast efter en skræmmende opvisning af Lionel Messi og Barcelona, da han blev vippet fri af Messi og headede bolden over den græske målmand. Det var simpelthen lækkerbold af de spanske mestre. Puha!

I næste runde 29. september mødes Panathinaikos-FC København og Rubin Kazan-Barcelona.