Velkommen til

sonderho kro logo.png
 

VI HAR ÅBENT HVER DAG

KOKKETRÆF

FREDAG D. 2. AUGUST 2024

Vi har inviteret kokketalenterne Boris Kløft fra Kong Hans Kælder og Jeppe Hillebrecht fra Restaurant Alf til Sønderho for at skabe en eksklusiv madoplevelse i samarbejde med vores assisterende køkkenchef Rasmus Malling.

Boris Kløft er udlært fra Formel B, han var med på holdet da Brian Mark Hansen i 2022 vandt Bocuse d´Or og i november 2023 vandt han selv Årets Kokketalent. I dag arbejder han som Chef De Partie på den to-stjernede Michelinrestaurant Kong Hans Kælder I København.
Boris er vokset op med vores skide søde og dygtige Floor & Event Manager, Emma Arnoldi, som er har gjort denne aften mulig. Emma vil tage varmt imod jer og sørge godt for jer under hele middagen.

Jeppe Hillebrecht har tidligere stået i køkkenet hos Geist, Esmee og Goldfinch og arbejder nu på den nyåbnede Restaurant Alf på Frederiksberg i København. Jeppe har gået på kokkeskole med Boris og var sammen med ham i finalen for ‘Årets kokketalent’ 2023.

Rasmus Malling styrer kroens køkken på daglig basis og har været hos os siden sommeren 2022. Han har en forkærlighed for fermentering og er fuldstændig genial til smage og sammensætninger. Vi er meget glade og stolte over at han skaber vores menuer, eksperimenterer, opretholder den høje kvalitet og altid bidrager til den gode energi.

Alle tre kokke er unge, energiske og meget meget dygtige!

Aftenen starter kl 18:00 og der vil være 12 serveringer.
Prisen er inkluderet et glas Champagne samt fem vinmenuglas.

Denne aften leger vi for fulde udblæsninger og vi glæder os helt vanvittigt!

Pris pr. person DKK 1.995,-
Pris pr. person inkl. overnatning i dobbeltværelse DKK 2745,-

Booking via mail@sonderhokro.dk