Hvide Sande Service Group

Ca. 40 virksomheder og foreninger omkring Hvide Sande.

Hvem er vi?

medlemmer

Medlemmer

HSSG består af ca. 40 lokale virksomheder og interessenter og er Hvide Sande havns garanti for at enhver reparation eller serviceydelse kan udføres, når behovet opstår, uanset om det er elektronik, hydraulik, forarbejdning af fisk, overnatning og bespisning, reparation på værftet eller ved skibssmeden. HSSGs medlemmer arbejder 24/7 om nødvendigt.

Nyheder

Med friske investorer i ryggen er den digitale vækstvirksomhed Aegir Insights i gang med at gøre digitalisering af havvindindustrien til en eksportsucces.

Indlægget ”Uden soft funding havde vi ikke nået de resultater, som gør, at andre nu tror på os i stor skala.” blev først udgivet på Energy Cluster Denmark.

Et partnerskab af virksomheder og forskere vil spare op til 3 kilo per kvadratmeter vindmøllevinge. Det sker i det nye samarbejde KurvedCores, hvor målet er at indføre en fuldautomatisk produktionsproces i vindindustrien, der skal erstatte manuel produktion af vindmøllekerner med automatiserede robotarme, sensorer og 3D-teknologi.

Indlægget KurvedCores vil lette kernen i vindmøllevinger blev først udgivet på Energy Cluster Denmark.

Det er nu muligt for ansøgere, der ønsker økonomisk tilskud til energirelateret innovation, at søge om støtte gennem det sydjyske erhvervsfyrtårn. Søg nu, og få svar indenfor to måneder – så er du i gang.

Indlægget Erhvervsfyrtårn Syd åben pulje – Indkaldelse til projekter inden for grøn energi og sektorkobling blev først udgivet på Energy Cluster Denmark.

Partnere på tværs af energisektoren har skabt en ny undervandsrobot, som kan spare offshore-industrien for millioner af kroner. ACOMAR-robotten høster nu også prisen som Årets Innovationsprojekt i Energy Cluster Denmark.

Indlægget Undervandsrobot vinder Årets Innovationsprojekt 2024 blev først udgivet på Energy Cluster Denmark.

Analyseinstituttet Pluss har undersøgt effekten af energisektorens innovationsprojekter i Energy Cluster Denmark. Resultaterne viser, at nye teknologiske løsninger fra energiklyngen har potentiale til at reducere udledningen af drivhusgasser markant i forhold til Danmarks klimamål i 2030.

Indlægget Energiklyngen kan hjælpe Danmark med at nå klimamålet for 2030 blev først udgivet på Energy Cluster Denmark.