Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Onsdag d. 22. Maj 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Nudler med rabarber

Nudler med rabarber lyder måske som en ret funky kombination, men det var ikke desto mindre en ret, jeg så i en gammel opskrift fra Karolines Køkken, da jeg ledte efter inspiration til mit wok-bens...

Evas Køkken skriver om Green Goddess Salat

 Den meget hypede Green Goddess salat har også fundet vej til mit køkken. Her i min version med ærter, æble & parmesanost. Den smager dejlig friskt går godt i spænd med fisk e...

Stinna skriver om Rabarbertrifli

Rabarbertrifli med rabarberkompot, den lækreste vaniljecreme og hjemmebagte kammerjunkere. Denne trifli med rabarber er den perfekte sommerdessert. Opskrift på den bedste rabarbertrifli… The p...

www.madforlivet.com skriver om Flad-mave smoothie

Denne Flad-mave smoothie er super let at lave, og du kan lave til to dage og opbevare halvdelen under ilttæt låg på køl. Ingredienser til 2 personer 1 agurk 1/2 frisk ananas 1 banan 1 tyk skive ci...

Madens Verden skriver om Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)

Her er opskriften på bagte rabarber, som smager forrygende og er nemme at lave. Perfekte som topping på morgenmaden eller til dessert. Bagte rabarber tager ikke mange minutter at tilberede, og her f...

Maden i mit liv! skriver om Rabarberlemonade – lemonade med rabarber og citron.

Rabarberne bugner i haven, og i dag har jeg brugt de smukke, dybrøde stænger til at lave en lækker rabarberlemonade. Skøn, frisk og læskende, og en perfekt tørstslukker på varme sommerdage. Den...

Noget i ovnen skriver om Grønne asparges med pesto – nem opskrift på lækkert tilbehør

Grønne asparges er en luksus spise! Her får du en super nem opskrift med asparges, der er ristet i ovn eller airfryer og serveret med grøn pesto. Tænk at noget så nemt kan smage så lækkert! Vi ...

Ostesnak skriver om Det gode koliv kan smages hos Hitra Gårdsmat

Hos Hitra Gårdsmat laver de økologiske råmælksoste af mælk fra egne køer, der bestemmer ret meget over deres eget liv, bl.a. hvem de omgås, og hvad de spiser. Det kan smages i ostene.

Stinna skriver om Sund nutella – med chokolade og hasselnødder

Sund nutella med chokolade og hasselnødder. Skøn, cremet og velsmagende nutella lavet på hasselnødder, dadler og chokolade. Nutella er én af de… The post Sund nutella – med chokolade ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Hvidtjørn og hvide grøftekanter

Vi nærmer os juni, og nu er det hvidtjørnens og de hvide grøftekanters tid. Duften af hvidtjørn driver med vinden, og de hvide skærmplanter nikker bifaldende. Overfor huset på den anden side af ...

Stinna skriver om Halloumi pastasalat

Halloumi pastasalat er en lækker slags pastasalat med karrydressing, rødløg, majs, ærter og sprødstegt halloumi. Opskrift på pastasalat med halloumi Elsker du… The post Halloumi pastasalat...

feinschmeckeren.dk skriver om Disse restauranter burde få stjerner i Michelin Guide Nordic Countries 2024

Det er igen blevet den tid på året, hvor Michelin deler sine stjerner ud i Norden, og selv om jeg ikke altid er enig med guiden, anerkender jeg, at dens stjerner fortsat er den ultimative hæder, en...

Noget i ovnen skriver om Karamel iskaffe med kaffecreme – nem opskrift

Karamel iskaffe med kaffecreme. Her får du opskriften på en hjemmelavet iskaffe med karamel sirup og den lækreste kaffecreme. Tænk at man kan lave så lækker iskaffe helt selv! Den smager faktisk...

Madens Verden skriver om Kartoffelsalat med karry (klassisk og nem opskrift)

Min opskrift på kartoffelsalat med karry. En virkelig nem, lækker og kold kartoffel salat med tilpas krydret karrydressing. Kold kartoffelsalat med karry er lækkert tilbehør til mange retter i det...

Madens Verden skriver om Laks med stuvet spinat og kartofler

Her er min opskrift på laks med stuvet spinat. En nem og dejlig ret med laks, spinat og kogte kartofler, der ikke tager lang tid at lave. Laks med stuvet spinat er en skøn og nem ret til aftensmad, ...

www.madforlivet.com skriver om Kender vi årsagen til Parkinson’s sygdom?

Parkinsons sygdom er den hastigst voksende neurologiske sygdom, både herhjemme og på verdensplan. Antallet af Parkinsonramte danskere er fordoblet i perioden 1990-2015, og WHO skønner, at forekomst...

Evas Køkken skriver om Spaghetti med hvidløgsstegte tigerrejer

 I aftes skulle aftensmaden være nem og hurtig, da vi kom sent hjem efter kolonihavebesøg & en sen svømmetur i Lillebælt, som i øvrigt kan anbefales. Vandet er så friskt og dejligt!&nbs...

Drop Slankekuren skriver om Svinekam fyldt med æbler og persille

En anderledes måde at lave en svinekam på. Den kan være lidt svær at skære, så den skal skæres i lidt tykke skiver. Denne opskrift Svinekam fyldt med æbler og persille blev udgivet først på ...


Tirsdag d. 21. Maj 2024

Helt op til månen skriver om Sådan vælger I den rette tapas catering til den næste fest

Når det kommer til at vælge den rette tapas catering til jeres næste fest, er der flere faktorer, der spiller ind for at sikre, at både værter og gæster får en uforglemmelig oplevelse. Tapas er...

Valdemarsro skriver om Torsk med rød karrysauce og grøntsager

Denne opskrift på torsk med rød karrysauce og grøntsager er virkelig lækkert! Retten er inspireret af det dejlige køkken i Asien med karrypasta, ingefær, soja og denne torsk i karrysauce tilbere...

hannemad skriver om Rosé Sangria

Flot og læskende rosé sangria, der er nem og dejlig at servere til din næste havefest. The post Rosé Sangria appeared first on hannemad.dk.

Madens Verden skriver om Kartoffelsalat (opskrift på kold og klassisk kartoffel salat)

Min opskrift på klassisk, kold kartoffelsalat. En dansk kartoffel salat med cremefraiche og mayonnaise, som passer perfekt til mange retter. Kartoffelsalat er noget af det mest danske sommermad, og a...

Madens Verden skriver om Æbletærte i airfryer (opskrift med mazarin og mørdej)

Min opskrift på æbletærte i airfryer. En nem og lækker tærte med mørdej, mazarinfyld og æble, der hurtigt bages i din airfryer. Æbletærte i airfryer. Så bliver det altså ikke mere lækkert,...

Madens Verden skriver om Ugens 17 bedste vinkøb: Gode sommervine på tilbud

Her er ugens vine, hvor vinkender Jan Sørensen giver dig sin bedømmelse af et udvalg af vine på tilbud i denne uge 21, 2024. Denne uge fortsætter tendensen med masser af rosé (6 vine) og hvid + b...

Noget i ovnen skriver om Porchetta i airfryer – italiensk rullesteg

Porchetta i airfryer. Så sprød og lækker! Her får du opskriften på en færdiglavet italiensk rullesteg tilberedt i airfryeren. Jeg har snydt lidt og købt en færdig porchetta, så forberedelsern...

Stinna skriver om Jordbærkage

Jordbærkage med mazarinbund, mascarponecreme og friske jordbær. Så bliver det næsten ikke mere sommerligt. Denne jordbærkage er nem at bage og så… The post Jordbærkage appeared first on S...

Stinna skriver om Kammerjunkere

Kammerjunkere med den skønneste smag af vanilje. Disse kammerjunkere er det perfekte tilbehør til koldskål. De er ganske nemme at lave og… The post Kammerjunkere appeared first on Stinna.

Mad for madelskere skriver om Jordbær mojito

Find hele opskriften på Jordbær mojito hos Mad for Madelskere.

Stinna skriver om Koldskål

Koldskål med kærnemælk, æg, vanilje og citron. Her er opskriften på en helt klassisk koldskål, som smager fantastisk. Koldskålen er nem at… The post Koldskål appeared first on Stinna.

Hashtagmor skriver om Kong Fiddes livret med tilbehør af kogte æg og rødbeder

En lækker opskrift på Kong Fiddes livret med tilbehør af kogte æg og rødbeder. Kong Fiddes livret er en vaskeægte Sønderjysk klassiker og de fleste i familier vil helt sikkert elske den. Kong F...

Noget i ovnen skriver om Pikant kartoffelsalat – kold kartoffelsalat med Pikantost

Pikant kartoffelsalat er en lækker kartoffelsalat med pikantost og så er den fantastisk nem at lave. Prøv en ny slags dressing til kartoffelsalat med en pikant flødeost. Den dejligste smag og så ...

Anna-mad skriver om Stracciatella ost

Det er ikke mange år siden, at burrata og stracciatella-bølgen væltede ind på menukortet på de fleste restauranter i København. Og det smager virkelig også bare godt. Heldigvis er det faktisk r...

Maden i mit liv! skriver om Hverdagsmadplan – nem madplan til hverdag.

Mangler du inspiration til nem aftensmad til hverdag? Madplanerne har altid været populære på Madenimitliv, og nu har jeg, i samarbejde med Nemlig (REKLAME), lavet en lækker hverdagsmadplan med ne...

Madens Verden skriver om Nem rabarbertærte med marcipan og mørdejsbund

Lav en lækker rabarbertærte med marcipan, der smager forrygende. Denne opskrift er nem at følge, og kagen er med mørdejsbund og rabarberfyld. Rabarbertærte med marcipan er en dejlig kage med fris...

Smag Aarhus skriver om Ægte italiensk is hos Dolce Vita

I 22 år har aarhusianerne kunnet nyde ægte italiensk is lavet af italienere hos Dolce Vita. Tilbage i 2002 åbnede den første Dolce Vita-isbutik på Trøjborg i Aarhus, og siden da har isuniverset ...

Landleys Kok skriver om Potatissallad med sparris, purjolök och paprika

Denna potatissallad med sparris, purjolök och paprika är ett gott tillbehör till kött, fisk, kyckling, kallskuret och vego. Potatissalladen är vegansk. » Besök Landleys Kök för fler goda rece...

Drop Slankekuren skriver om Grøntsagscurry med kokosmælk

Ordet ”curry” har ikke nødvendigvis noget med karry at gøre, hvilket denne ret da også beviser. Curry betyder i Indien kort og godt ”alt i en-gryde” med ris/brød til. Denne opskrift Grønt...

Madens Verden skriver om Ginger beer med hyldeblomst og agurk (sommerdrink)

Her er den klassiske opskrift på ginger beer med hyldeblomst. Det er en super skøn sommerdrink, som tilmed er alkoholfri. Drinken serveres med lidt agurk. Prøv lige denne lækre drinkopskrift med g...


Mandag d. 20. Maj 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Oluf Bagers Gård

For halvanden uge siden spiste vi frokost hos Oluf Bagers Gård i Odense. Vi brugte nemlig en af dagene i Kristi Himmelfarts-ferien på at tage forbi den fynske hovedstad og gå en tur i de smukke gr...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Sommerklargøring af drivhus med dipladenia, duftpelargonier og selvvandingspotter

De store dipladenia har tilbragt vinteren i den store vindueskarm i den gamle B&B, men nu er de blevet nuslet, pottet om og sat ud i drivhuset igen. Der er allerede blomster på vej. Først blev d...


Søndag d. 19. Maj 2024

Signes mad skriver om 3 gode grunde til at vælge tapas catering

Tapas er blevet en populær trend inden for madverdenen, og det er ikke uden grund. Disse små, delikate retter, der stammer fra Spanien, er perfekte til enhver lejlighed, uanset om det er en formel m...

Piskeriset på eventyr skriver om Stegte nudler med grønne bønner

Stegte nudler er ret oplagt at lave i forbindelse med mit wok-benspænd. Måske især fordi det ikke er noget, jeg normalt laver og derfor gerne ville eksperimentere med. Jeg har ellers altid ment, at...

Smag Aarhus skriver om 5 budgetvenlige steder med brunch i Aarhus

GUIDE: En god brunch behøver ikke koste flere hundrede kroner. Her er fem caféer med vellavet brunch til budgetvenlige priser i i Aarhus. Læs også: Budgetvenlige barer i Aarhus: Her er 5 steder ti...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Se, pinsesolen danser

Tidligt oppe – ufrivilligt, bestemt – men tidligt oppe og ude på hundetur klokken lidt i 6. Og som pinsesolen da allerede dansede. Dansede i mælkebøttefrø, dansede i de hvide skærmpla...

Mad for madelskere skriver om Syrensirup

Find hele opskriften på Syrensirup hos Mad for Madelskere.

Vinexpressen.dk skriver om En perlerække af vine fra det sydtyske Baden

Baden er det tyske epicenteret for burgunder-druerne pinot noir og chardonnay. I løbet af ugen har jeg smagt på en perlerække af vine fra netop The post En perlerække af vine fra det sydtyske Bade...

Landleys Kok skriver om Grov mörk limpa med frön

Grov mörk limpa med frön är ett mättande bröd som lagas i form. Två skivor och man står sig ända fram till lunch. Det passar också fint till smörrebröd. » Besök Landleys Kök för fler go...

Madens Verden skriver om Sommerkage (nem opskrift med jordbær og flødeskum)

Dette er opskriften på en nem sommerkage, der laves med vandbakkelser. Kagen pyntes med jordbærmarmelade, flødeskum, friske jordbær og og lidt chokolade. Her er en opskrift på en helt uimodståel...

Madens Verden skriver om One pot pasta med bacon og pølser

Her får du opskriften på en hurtig one pot pasta med bacon. Pastaretten laves i én gryde, og derfor er den ret nem at gå til. Nogen må det gerne være nemt, og sådan en opskrift er one pot pasta...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 21

Mandag: Chiligryde m. Ris Tirsdag: Tortillias med chiligryde og coleslaw med lime og koriander Onsdag: Rispapirsruller m.sataysova Torsdag: Olivensalat med edamame og avocado. Falafler. Fredag: Linsed...


Lørdag d. 18. Maj 2024

Madens Verden skriver om Stor bradepandekage med jordbær (opskrift til mange)

Få min opskrift på stor bradepandekage med jordbær og flødecreme. Kagen bages nemt og med få ingredienser i en stor bradepande til ovnen. Stor bradepandekage med jordbær og flødecreme er en vir...

Gastromad skriver om Yakitori Sauce

Yakitori sauce er en skøn japansk form for barbeque eller dip sauce. En hjemmelavet yakitori sauce kan bruges til mange forskellige slags dip til at smøre på kylling, grøntsager og andet, når de ...

Anna-mad skriver om Madplan uge 21

Der går ikke længe, til vi træder ind i sommeren. Jeg glæder mig. Til at det officielt er tid til nye kartofler, rabarber, sommerbær, ærter og meget mere. Jeg tager en lille smule forsmag på de...

Smag Aarhus skriver om Her er 8 steder med sprøde franske croissanter i Aarhus

Sprød, sød og åh så vanedannende: Der er få ting, der slår en lun croissant til formiddagskaffen! Her får du 8 bud på nogle af de bedste croissanter i Aarhus. Læs også: Aarhus bedste bager ...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 21

Find hele opskriften på Madplan uge 21 hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Rabarberkage med kokos (svampet og nem at bage)

Skøn opskrift på rabarberkage med kokos, som du nemt laver i en bradepande. De syrlige rabarber spiller perfekt sammen med den søde kage og kokos. Jeg elsker rabarberkage med kokos. Det er sådan e...

Madens Verden skriver om Kringle med makroner (opskrift på skøn makronkringle)

Her får du en skøn opskrift på kringle med makroner. En klassisk makronkringle med lækkert fyld af knuste makroner, chokolade og remonce. Kringle med makroner er en lækker opskrift fra mormors k...

herzelieb skriver om Zitronen-Quark-Gugelhupf Rezept – schneller Zitronenkuchen

Mein Faible für Zitronenkuchen kann ich einfach nicht verbergen – ich liebe ihn zu jeder Jahreszeit. Dieses Zitronen-Quark-Gugelhupf Rezept backe ich schon viele Jahre und für uns Zuhause ist der ...


Fredag d. 17. Maj 2024

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 21 – få opskrifter

Madplan uge 21. Her får du en masse gode nemme opskrifter til madplanen til en ny uge. Der er pinse mandag, men får du bare en dejlig ret du kan servere til gæster til forret eller frokost. Vejruds...

Hashtagmor skriver om Madplan 19.05.24.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Madens Verden skriver om Kan man spise løg der spirer?

Brugerne spørger: Kan man spise et løg der spirer, eller skal man smide det spirende løg ud. Her får du svaret på Madens Verden. Skal man smide et løg, der spirer ud, eller kan jeg roligt bruge ...

Noget i ovnen skriver om Lakseroulade med spinat – opskrift på spinatroulade med laks

Lakseroulade med spinat. Her får du opskriften på en lækker spinatroulade med laks. Perfekt som nem forret med fisk til gæster eller som let frokost ret med flutes og dressing til. Denne lakseroul...

Madens Verden skriver om Spidskålsmuffins (opskrift på nemme madmuffins)

Min opskrift på spidskålsmuffins, der er nemme madmuffins med spidskål. Du kan servere dem som tilbehør til mange forskellige retter. Spidskålsmuffins er både lækre og nemme at lave, og her kan...

Stinna skriver om Tofu chokolademousse

Tofu chokolademousse er en utrolig simpel og lækker chokolademousse, som er lavet af kun 3 ingredienser. Nemlig silken tofu, chokolade og sirup.… The post Tofu chokolademousse appeared first on...

Valdemarsro skriver om Pasta med laks og spinat

Her får du en dejlig opskrift på pasta med laks og spinat, hvor den ferske laks lyntilberedes i gryden med den varme pasta og spinat. Da laksen er skåret i tern, så tager det under et minut at til...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 21 (2024)

Nøøøj, hvor vi stornyder det gode vejr for tiden, og det håber jeg sørme også, at I har mulighed for? Den kommende uge bliver jo en lille kort en af slagsen for nogle af os, i hvert fald rent ar...

Noget i ovnen skriver om Cherrytomat salat med marinade – nem opskrift

Cherrytomat salat med marinade er en nem og hurtig salat, du kan lave på få minutter. Vi nød cherrytomatsalaten som tilbehør aftensmaden og jeg fik straks lyst til at dele opskriften med dig. Den ...

Mad for madelskere skriver om Fuldkornsbagels

Find hele opskriften på Fuldkornsbagels hos Mad for Madelskere.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Blomster i det knækkede æbletræ

Snetryk og storm i vinter knækkede den største gren af vores ældgamle æbletræ. Vi har ikke fået ryddet det op, og sikke da et held. For der er lige præcis nok forbindelse mellem grenen og stamm...

Min Madopskrift skriver om Hakkebøf i krydret gorgonzolasauce

Hvis du er til krydret mad, vil hakkebøf i krydret gorgonzolasauce helt sikkert falde i din smag, da bacon, gorgonzola og peberfrugt Indlægget Hakkebøf i krydret gorgonzolasauce blev først udgivet...

Landleys Kok skriver om Grillad flankstek med klyftpotatis och bönsallad

Sugen på grillat kött? Detta recept på grillad flankstek med klyftpotatis och bönsallad passar fint under våren såväl som sommaren och hösten. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Madens Verden skriver om Flækket mørbrad med rosmarin og hvidløg (opskrift til grill)

Her får du min opskrift på flækket mørbrad. En hel svinemørbrad flækkes og marineres med rosmarin og hvidløg, inden den grilles mør og lækker på grillen. Flækket mørbrad er en genial måde...

Madens Verden skriver om Teboller (opskrift på teboller bagt af bløddej)

Teboller er bløde boller, der kan nydes lune med smør. Bollerne i denne opskrift er lavet af en nem bløddej med smør, og de kan fryses. Prøv lige denne skønne opskrift på teboller, for her får...

Drop Slankekuren skriver om Fuldkornstortillaer med oksefars

Der er jo uanede muligheder, når man laver fyld til tortillas. Denne er en ganske almindelig gang hverdagsfyld. Denne opskrift Fuldkornstortillaer med oksefars blev udgivet først på Drop Slankekure...

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Fra kørelade til kulturhus – opsætning af loftsplader m.m.

Lige nu arbejder vi på forskellige fronter – alle udadvendte, fordi de bagvedliggende opbygninger af forsyningsledninger, ventilation og konstruktion er tilendebragt. Tror vi. Det er de endelig...

Madens Verden skriver om Pasta med citronsauce og laks

Pasta med citronsauce og laks samt en masse dild og parmesan. Her er opskriften på den lækreste og mest sommerlige citronpasta. Pasta med citronsauce, laks og squash smager af sommer, da den har den...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 21

Her får du ugens madplan for den kommende uge, uge 21. Den indeholder syv lækre opskrifter på aftensmad fra mandag til søndag. Vil du have inspiration til at prøve nogle retter, du ikke har lavet...


Torsdag d. 16. Maj 2024

Hashtagmor skriver om Gratineret kartofler med ost og kogt hamburgerryg

En super lækker opskrift på gratineret kartofler med ost og kogt hamburgerryg serveret med broccoli. En skøn opskrift der kombinerer den cremede konsistens af gratinerede kartofler med den saftige ...

Noget i ovnen skriver om På tur til Svinkløv Badehotel, Fosdalen og Løgstør havn

Her kommer du med på tur til Svinkløv Badehotel, Fosdalen og Løgstør Havn. Vi elsker at tage på tur i min familie. Mine voksne børn og svigersøn bor i Nordjylland, så vi mødes tit på egnen, ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Rapsmarkerne i maj – en fortryllende forsommerglæde

Er der ikke rigtig meget raps i år? Ikke, at jeg brokker mig – tværtimod. Det er da så dejligt. Overalt lyser de gule marker mod den blå himmel, og duften af rapsblomsterne driver med vinden...

Valdemarsro skriver om French Toast

Lækker opskrift på French Toast med blåbærkompot og friske blåbær, græsk yoghurt og et dryp ahornsirup. Det er virkelig en vidunderlig spise og genialt hvis man har en rest lækkert brød. En l...

Stinna skriver om Sesamnudler

Sesamnudler er en lynhurtig vegetarisk nudelret med den lækreste sesamsauce. Den er virkelig nem at lave, er utrolig cremet og smager skønt.… The post Sesamnudler appeared first on Stinna.

Noget i ovnen skriver om Nicecream med chokolade – sund chokoladeis med banan

Nicecream med chokolade. Her får du en nem opskrift på en sund chokoladeis med banan. Helt uden tilsat sukker. Genialt! Jeg blev tippet om at prøve at lave den populære Nicecream - den sundere is ...

Madens Verden skriver om Mad på 15 minutter (her er 10 hurtige opskrifter)

Du kan sagtens lave god mad på 15 minutter, og her får du 10 af mine hurtige opskrifter med blandt andet kylling og mørbrad. Sund fastfood i topklasse. Mad på 15 minutter - er det muligt? Ja da, d...

Madens Verden skriver om 10 retter med få ingredienser

Her har jeg udvalgt 10 retter med få ingredienser til dig, og disse måltider er gode til dig på SU, lige er flyttet hjemmefra eller når det skal være nemt. Retter med få ingredienser er altid po...

Madens Verden skriver om Karolines søndagsgryde (opskrift på en klassisk gryderet)

Den nemme opskrift på Karolines søndagsgryde, der er en klassisk og populær opskrift fra Karolines kogebøger. Her i min mere moderne udgave. Karolines søndagsgryde er en klassisk og traditionel g...

Drop Slankekuren skriver om Kulmule med majs og rød peberfrugt

Det tager lidt tid at lave, men er ikke vanskeligt. Denne opskrift Kulmule med majs og rød peberfrugt blev udgivet først på Drop Slankekuren.


Onsdag d. 15. Maj 2024

Signes mad skriver om Disse fordele er der ved at købe en airfryer

I en travl hverdag, hvor tiden ofte er en knap ressource, bliver let og hurtig madlavning en prioritet for mange. Her kommer airfryeren ind som en ægte redningsmand. Med dens innovative teknologi til...

Piskeriset på eventyr skriver om Wokret med peanutsauce

Jeg blev nødt til at lave en wokret med peanutsauce, da jeg faldt over konceptet hos Lodge Cast Iron. Jeg har selvfølgelig før lavet wokretter, der efterfølgende har fået et drys hakkede peanuts ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Trick til en saftig mørbrad med kokkens marinade

Sådan en mørbrad er så mager, at den godt kan gå hen og blive lidt tør og ikke så forfærdeligt spændende. Jeg har lært et trick af en kok, der går ud på, at den lige skal marineres i 20 min...

Noget i ovnen skriver om Rabarberroulade – bedste opskrift på roulade med rabarber

Rabarberroulade. Uhm her får du opskriften på en nem og lækker roulade med rabarber kompot og hvid chokolade. En roulade er bare den nemmeste kage du kan bage. Du skal bruge ganske få enkle ingred...

Stinna skriver om Pasta pikante

Pasta pikante er en skøn vegetarisk pastaret med tomater, peberfrugt, appelsinsaft og fløde. Den er ganske nem at lave og serveres med… The post Pasta pikante appeared first on Stinna.

Noget i ovnen skriver om Purløgsmayo – nem opskrift på mayonnaise med purløg

Purløgsmayo. Her får du en god nem opskrift på mayonnaise med purløg. En skøn krydderurte mayo du også kan lave med andre krydderurter. Purløgsmayo'en kan du bruge som dip på smørrebrød. Den...

Madens Verden skriver om Spinattærte med skinke og porrer

Se den helt vildt lækre opskrift på spinattærte med skinke og porrer. Med en tærtedej, der er til at lave uden det hele falder fra hinanden. Spinattærte er bare noget af det allerbedste, og denne...

Madens Verden skriver om Hvorfor falder min kage sammen i ovnen?

Hvorfor falder en kage sammen i ovnen, eller lige når den er færdigbagt? Her får du et par gode råd til at undgå, at det sker for dig. Ved du, hvorfor min kage falder sammen i ovnen? Nogenlunde s...

Madens Verden skriver om Italiensk peberfrugtsalat med pinjekerner

Her får du en nem opskrift på italiensk peberfrugtsalat med grillede peberfrugter. Anrettes med ristede pinjekerner og en lækker dressing. Peberfrugtsalat er en lækker og sund salat med de vitamin...

Madens Verden skriver om Asiatisk kalkunsteg med stegte ris og grøntsager

Her er min opskrift på asiatisk kalkunsteg med stegte ris og grøntsager. En lækker og sund ret med masser af smag og krydderier. Asiatisk kalkunsteg med stegte ris og grøntsager er en både nem og...

Landleys Kok skriver om Bönsallad med svarta bönor, mandel, paprika och ramslök

Denna bönsallad med svarta bönor, mandel, paprika och ramslök är ett gott tillbehör att servera till nötkött, fläskkött, kyckling och vego – gärna grillat. » Besök Landleys Kök för fle...

Drop Slankekuren skriver om Kylling og ærter i karry

En kylling, en pose ærter, en pose bønner, en pose ris, og så er man kørende – salt, peber og karry ligger de fleste mennesker inde med. Denne opskrift Kylling og ærter i karry blev udgivet f...

herzelieb skriver om Senf-Hähnchenpfanne Rezept – das 30 Minuten Mittagessen

Hähnchengeschnetzeltes oder Hühnerfrikassee stehen bei meiner Familie ganz hoch im Kurs. Diese Senf-Hähnchenpfanne ist für meine Lieben aber mindestens genauso lecker. Das Pfannengericht ist in ru...


Tirsdag d. 14. Maj 2024

Bageglad skriver om IKEA hack: Udendørs legekøkken

DIY IKEA hack udendørs legekøkken til små børn. Dette mudderkøkken med rigtig vand har masser af plads til leg. Indlægget IKEA hack: Udendørs legekøkken blev først udgivet på Bageglad.

Evas Køkken skriver om Tom Yum fiskeboller

 Indlægget indeholder reklamelinks!Lækker lidt spicy ret med de gode fiskeboller fra  Nordfra.com fiskebollerne er virkelig lækre! Jeg kendte indtil for nylig kun til fiskeboller på...

Evas Køkken skriver om Havtaskekæber med cremet pasta

 Indlægget indeholder reklamelinks!Havtaskekæber er er nyt bekendskab for mig. I mit samarbejde med Nordfra.com får jeg mulighed for at smage forskellige fisk og det er virkelig dejl...

Susanne Pagh skriver om Pasta i den bedste tomatsauce

Den her tomatsauce er virkelig god. Den skæggede var begejstret, og når han er begejstret, er det godt. Og så er pasta i den bedste tomatsauce også lynhurtig aftensmad. Det er en helt enkel blandi...

Madens Verden skriver om Green Goddess dressing (nem opskrift)

Få en nem opskrift på Green Goddess dressing, der er en skøn dressing til den populære Green Goddess salat med forårsløg, spidskål og agurk. Sådan laver du en Green Goddess dressing, der bland...

Råvareguiden skriver om Hvad er japanske knive og hvilket typer findes der?

I hjertet af japansk gastronomi ligger en dyb respekt for ingredienserne og den måde, de bliver håndteret på. Dette kommer til udtryk i den store omhu og præcision, der lægges i fremstillingen af...

Råvareguiden skriver om Alle bør have en airfryer i deres køkken

Airfryeren har ændret spillets regler for madlavning ved at introducere en ny måde at tilberede mad på, der kombinerer hurtighed, sundhed og alsidighed. Fra travle familier til sundhedsbevidste sin...

Noget i ovnen skriver om Hvide asparges i ovn eller airfryer – nem opskrift

Hvide asparges er så sprøde og lækre og nemme at lave. Her har jeg prøvet at lave dem med hvidløgssmør og uhm hvor de smager godt! De kan laves i både ovn og airfryer og du får opskrift på be...

Hverken fugl eller Fisk skriver om PASTA MED HVIDE ASPARGES OG POCHEREDE ÆG.

Der er stor inspiration at finde, når man scroller Instagram. Haveinspiration, strikkeinspiration, rejseinspiration, indretningsinspiration og ikke mindst inspiration til…

Gastromad skriver om Qookware Airfryer Test

REKLAME Jeg har testet Qookware Airfryer i et stykke tid til flere forskellige opskrifter og råvarer. Hvad er en Airfryer? Airfryer er en køkkenmaskine som ved hjælp af varmlufts teknologi får den...

Mad for madelskere skriver om Bagels

Find hele opskriften på Bagels hos Mad for Madelskere.

Madens Verden skriver om Mest mættende grøntsager - her er de 10 du skal vælge

Mest mættende grøntsager, der samtidig opfylder vores behov for forskellig smag og konsistens, er en blandet flok. Se top 10-listen over dem. De mest mættende grøntsager findes inden for forskelli...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Drengene er blevet et år gamle

I lørdags holdt vi fødselsdag for tvillingerne Danny og Andy. Alle tre hunde fik et godt gnaveben, og så var der hapsere med leverpostej som snack. Det var deres allerførste fødselsdag. For et å...

Drop Slankekuren skriver om Ostekarbonader

De ser lidt besynderlige ud, karbonaderne, pga. osten, men de smager herligt – også på et stykke brød dagen efter til frokost. Denne opskrift Ostekarbonader blev udgivet først på Drop Slankekur...


Mandag d. 13. Maj 2024

Madsvin skriver om Rabarberkompot

Indlægget Rabarberkompot blev først udgivet på madsvin.com.

Piskeriset på eventyr skriver om Friterede skumfidusruller

Friterede skumfidusruller lyder en kende syndigt, og det er de også! De har stået på min todo-liste i umindelige tider, men her i weekenden var det endelig tid til at få prøvet konceptet. Jeg så...

Noget i ovnen skriver om Blåbær cheesecake i glas – nem opskrift uden husblas

Blåbær cheesecake. Her får du en meget nem opskrift på en cremet og lækker cheesecake med blåbær lavet uden husblas. Vi havde lige en rest fløde, en rest flødeost naturel og blåbær i køles...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Hvordan kan man fastholde maj?

Maj flitter og flakser som en sommerfugl, og prøver man at gribe sommerfuglen, smutter den mellem hænderne på en. Det går så stærkt i maj, og selvom man gerne ville holde lidt fast i øjeblikket...

Stinna skriver om Talkage

Talkage lavet af brownie og med den lækreste chokoladecreme på toppen. Pyntet med fint pynt – så er det den perfekte fødselsdagskage.… The post Talkage appeared first on Stinna.

Noget i ovnen skriver om Stegte løg i airfryer – opskrift på sprøde ristede løg

Stegte løg i airfryer. Her får du en nem opskrift på sprøde ristede løg du kan lave nemt og hurtigt i airfryeren. Wow prøv noget smart! Nu kan du også lave stegte løg til vores hotdogs i airfr...

Valdemarsro skriver om Grydestegt kylling med kartofler og agurkesalat

God gammeldags grydestegt kylling med skysauce og kartofler, serveret med hjemmelavet agurkesalat og rabarberkompot. Jeg er særligt vild med grydestegt kylling med skysauce, når der er nye danske ka...

Madens Verden skriver om Kan man spise gulerodstoppe?

Kan man spise de grønne gulerodstoppe eller er de giftige? Her får du svaret og hvad du skal være opmærksom på, inden du guffer løs. Kan man egentlig spise de grønne gulerodstoppe eller er de g...

Smag Aarhus skriver om 3 hyggelige steder med te i Aarhus

Selvom vejret bliver varmere, kan det stadig være fristende med en varm kop te. Uanset tidspunket er der næsten altid dømt hygger når du sætter dig og nyder en kop. Her har vi samlet vores bedste...

Madens Verden skriver om Rabarberkage i airfryer (opskrift til springform)

Her får du min opskrift på rabarberkage i airfryer. En lækker og velsmagende kage med rabarber, der bedst bages i en springform i airfryeren. Med denne opskrift på rabarberkage i airfryer får du ...

Madens Verden skriver om Kotelet salat (med kartofler, asparges og estragon mayo)

Her får du min opskrift på kotelet salat med kartofler, spidskål og estragon mayo. En lækker salat med koteletter, som er mættende aftensmad. Kotelet salat er en skøn måde at servere koteletter...

Bagning med budget skriver om Morgen i maj når det grønnes

Overskriften er en salmelinje fra en af vore pinsesalmer. Og den passer bare perfekt ind i disse dage, hvor det endelig er blevet tørvejr og solskin og alt spirer og grønnes. En fornøjelse at træd...

Landleys Kok skriver om Nya kokboken från Landleys kök: Husman – från lättlagat till lyx

I höst kommer min fjärde och senaste kokboken från Landleys kök. Den nya kokboken, Husman – från lättlagat till lyx, kan du läsa mer om och bevaka här. » Besök Landleys Kök för fler goda...

Drop Slankekuren skriver om Baconstegte nakkekoteletter med champignonsauce

Lækre nakkekoteletter med skøn smag af bacon – uden at det bliver for fedt. Den holder sig stadig inden for de 30 % i fedtenergi. Denne opskrift Baconstegte nakkekoteletter med champignonsauce ble...


Søndag d. 12. Maj 2024

Vinexpressen.dk skriver om Sherry – den oversete vin der burde være kult

Jeg kan ikke komme i tanke om en vin, der er mere overset end sherryen. Den burde være kult, men markedet for sherry er nærmest The post Sherry – den oversete vin der burde være kult first appear...

Mad med glød skriver om Himmelsk, frisk og fyldig salat

Denne salat lavede jeg på Kristi Himmelfarts dag. Jeg serverede den for min mand og vores to voksne sønner. Alle var enige om at salaten smagte skønt. Og vi jokede […] The post Himmelsk, fris...

www.madforlivet.com skriver om Spis ekstra jomfruolivenolie og undgå demens

Vi ved, at middelhavsmad er den sundeste mad, vi kan spise. Vi ved også, at en god økologisk ekstra jomfruolivenolie, der jo også er kendetegnende for middelhavslandene, er stjernesund og kan dæmp...

Madens Verden skriver om Ugens vine: Her er ugens 20 bedste vinkøb

Vinkender Jan Sørensen giver her stjerner til 20 udvalgte vine fra tilbudshylderne i landets supermarkeder i denne uge 20, 2024. En herlig uge for alle, der elsker vin! Masser af god vin, som kan for...


Lørdag d. 11. Maj 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Rejer i wok

Rejer i wok er nok den type wokret, jeg har lavet flest gange gennem tiden. En kombination af hurtigt-stegte rejer med karrypasta, kokosmælk og grøntsager har været et sikkert hit her, når jeg har...

herzelieb skriver om Øretæver Rezept – 12 Ohrfeigen aus Dänemark selber backen

Mit diesem Øretæver Rezept aus Dänemark backt ihr einen schnellen Kuchenklassiker, dessen Name wörtlich mit „Ohrfeigen“ ins Deutsche übersetzt wird . Das flache Blätterteiggebäck en...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 20

Find hele opskriften på Madplan uge 20 hos Mad for Madelskere.

Anna-mad skriver om Madplan uge 20

Jeg glæder mig så meget over den ekstra mængde sollys og de længere dage. Wow det giver altså mere energi! I denne madplan uge 20 har jeg fokuseret på sommersmage og generelt masser af god smag,...

Landleys Kok skriver om Helstekt fläskytterfilé med sötpotatispuré och ramslöksgremolata

Helstekt fläskytterfilé med sötpotatispuré och ramslöksgremolata är en god rätt som passar på våren och sommaren. Köttet tillagas i panna eller på grillen. » Besök Landleys Kök för fler...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 20

Mandag: Kartoffelsalat med feta, dild, ærter og asparges. Pølser. Tirsdag: Ramen Onsdag: hos Asbjørn Torsdag: Måltidssalat. Blåbærkoldskål. Fredag: Pizza Lørdag: Pasta med grøn sovs Søndag: ...


Fredag d. 10. Maj 2024

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 20 – få gratis opskrifter her

Madplan uge 20. Her får du en masse gode nemme opskrifter til dig og din familie Vejret er sommerligt og skønt disse dage, hvor jeg skriver madplanen for den kommende uge til dig. Denne uges madplan...

Madens Verden skriver om Sidecar cocktail (opskrift på en klassiker med cognac)

Her er den originale opskrift på Sidecar cocktail. En populær og klassisk cocktail, der laves med cognac, Cointreau og citronsaft. Sidecar er en klassisk cocktail, der laves med cognac, Cointreau og...

Hashtagmor skriver om Madplan 12.05.24.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Smag Aarhus skriver om Running Ping: Familievenligt asiatisk køkken i hjertet af Aarhus

Denne artikel er skrevet i samarbejde med Running Ping Hvis du søger en autentisk og familievenlig asiatisk spiseoplevelse i Aarhus, er Running Ping det perfekte sted! Restauranten, der ligger på Fr...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Besøg fra Florida

I denne uge har vi haft besøg fra Florida. Det var vores venner Karen og Carl, der kom forbi et par dage. De er på slægtsforskningstur, for Carls tipoldefar var fra Skivholme, og familien har rødd...

Bagning med budget skriver om Nu med loft og port :-)

Det går hurtigt fremad i denne tid med husbyggeriet. Eller i hvert fald hurtigere end det har gjort. Måske også fordi det er så tydeligt, når der bliver lavet et stykke arbejde. Det er jo det end...

Drop Slankekuren skriver om Kylling i cola – med barbecuesmag

Kylling i cola er nemt at lave med kun nogle få ingredienser. Du kan spise det, selvom du ikke kan lide cola. Denne opskrift Kylling i cola – med barbecuesmag blev udgivet først på Drop Slankekur...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 kommer her med syv lækre bud på, hvad du kan servere til aftensmad i den kommende uge. Ugens madplan uge 20 har alt fra kyllingebøffer over italiensk fyldt svinemørbrad til en...


Torsdag d. 9. Maj 2024

Mad for madelskere skriver om Marineret kartoffelsalat med asparges

Find hele opskriften på Marineret kartoffelsalat med asparges hos Mad for Madelskere.

Noget i ovnen skriver om Spinatroulade med tun – nem tunroulade med spinat

Spinatroulade med tun. Her får du en god opskrift på tunroulade med spinat - en nem forret med fisk. En spinatroulade bliver rigtig flot og dekorativ, når du ruller den ud. Den vil være perfekt at...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 20 (2024).

Foran os venter en ny uge, og jeg er klar med en madplan til uge 20. En forhåbentlig dejlig forårsuge fyldt med endnu mere af al det dejlige solskin og varme, som vi har været så heldige at nyde p...

Smag Aarhus skriver om Asiatisk smagsfest: Her er Aarhus’ lækreste asiatiske restauranter

Tag med på en kulinarisk rejse gennem de asiatiske restauranter i Aarhus! Fra de delikate retter i det japanske køkken til de krydrede favoritter i det kinesiske, og de forfriskende godbidder fra Vi...

Madens Verden skriver om Gyrosmarineret svinekød (lavet af koteletter)

Få min opskrift på gyrosmarineret svinekød, som jeg laver med strimler af svinekotelet. Den er meget nem at lave, og kan serveres i eks. pita. Gyrosmarineret svinekød er en lækker ret fra det gr...

Madens Verden skriver om Svinekoteletter på grill (sådan steger du dem møre)

Svinekoteletter: Hvordan griller man bedst sine svinekoteletter på kuglegrill eller gasgrill? Det er faktisk ikke så svært, og her følger opskriften med en præcis stegetid. Sådan laver du de bed...

Valdemarsro skriver om Koldhævet focaccia med tomat og hvidløgsolie

Koldhævet focaccia med tomat og rosmarin, dryppet med hvidløgsolie og et drys flagesalt. Focaccia er et evigtlækkert og nemt brød at bage. Dette brød skal forberedes dagen før, men det meste af ...

Vinexpressen.dk skriver om Vinen til grønne og hvide asparges – sådan gør du….

Asparges er en forårs-favorit med sin sæson fra start maj til slut juni. Vi har kigget på blandt andet klargøringen og vinvalget, der ofte beskrives The post Vinen til grønne og hvide asparges ...

Smag Aarhus skriver om Black Sheep Gourmet: Oplev eksklusiv private dining

Denne artikel er skrevet i samarbejde med Black Sheep Gourmet Hvis du er ude efter en gastronomisk rejse, uden at forlade komforten af dit eget hjem, så er det med Black Sheep Gourmet! Her kan du nyd...

Landleys Kok skriver om Laxrullar med färskost och ramslök

Dessa lättfixade laxrullar med färskost och ramslök är perfekta att servera till ett glas bubbel. Det är både glutenfria och kan enkelt göras laktosfria. » Besök Landleys Kök för fler goda ...


Onsdag d. 8. Maj 2024

Madens Verden skriver om Rom og cola (sådan laver du den populære drink perfekt)

Få den nemme opskrift på rom og cola, der er en uhyre populær drink. Den består blot af rom, cola og is, og her får du også et par gode tips. Rom og cola er så simpel en opskrift, at de fleste ...

Bageglad skriver om Gulerodsmuffins med cream cheese glasur

Lækre, luftige krydrede gulerodsmuffins med en vidunderlig syrlig cream cheese glasur. Nemme cupcakes som alle vil elske! Indlægget Gulerodsmuffins med cream cheese glasur blev først udgivet på Ba...

Noget i ovnen skriver om Ramsløgsbrød – nem opskrift på hvidløgsbrød med ramsløg

Ramsløgsbrød. Her får du lige en hurtig nem opskrift på ristede hvidløgsbrød med ramsløg, nemme og hurtige at lave med en rest ramsløgssmør. For nyligt lavede jeg en portion af den lækre ram...

Noget i ovnen skriver om Rabarbergalette – nem opskrift på sprød galette med rabarber

Rabarbergalette. Her får du opskriften på en lækker og meget nem rabarberkage. En sprød galette med rabarber. Skøn kage, der smager godt og er hurtig at lave. Først nu prøver jeg at lave galett...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Kristi Himmelfartsferie

Kristi Himmelfart falder lige præcis på det tidspunkt, hvor man har allermest brug for et par dage i haven, så det er jo et heldigt sammentræf. Jeg håber, Jesus ikke bebrejder mig, at jeg ikke er...

Hashtagmor skriver om Sprøde laksebidder i ovnen med baconkartofler

En ny lækker opskrift på sprøde laksebidder i ovnen med baconkartofler og hollandaisedip med cremefraiche. Hjemmerørt hollandaisedip med cremefraiche Jeg har lavet en hjemmerørt hollandaisedip me...

Drop Slankekuren skriver om Risfrikadeller med tomatsovs

En skøn reste-ret. En rest kogte ris og hvad der lige er hjemme af grøntsager og rodfrugter. Riv, hak, bland, og kør så lige et æg i, så er der frikadeller. Denne opskrift Risfrikadeller med tom...

herzelieb skriver om Kohlrabitopf Rezept – mit Hack und Kartoffeln aus einem Topf

Von Mai bis November hat der Kohlrabi Saison! Grund genug, ihn oft zu essen und heute gibt es mein Kohlrabitopf Rezept! Ein echter Sommereintopf, weil er schön leicht, einfach zu kochen, schnell gema...


Tirsdag d. 7. Maj 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Sød kartoffel i wok

Jeg fandt en ret med sød kartoffel i wok i sidste uge, som jeg selvfølgelig blev nødt til at lave i forbindelse med mit wok-benspænd. Jeg er nemlig ikke stødt på wokretter før, som indeholder s...

Madskribent skriver om Gateau Marcel – Den berømte chokoladekage

En ægte chokoladekage som får tænderne til at løbe i vand. Gateau Marcel er en ægte klassiker og en sikker vinder på desserttallerkenen. Da jeg som ung kok skulle stå for desserten, og ikke lig...

Vinblog skriver om 93 eller 100 point til den her rødvin

Dette indlæg er skrevet i 2021, men først udgivet i 2024. Jeg fandt det i mine kladder, hvor jeg ikke havde fået udgivet det. Stadig relevant at diskutere hvad der er 100 point i en vin. Uha, alti...

Noget i ovnen skriver om Rabarberlemonade opskrift – pink lemonade drink med rabarber

Rabarberlemonade er en frisk drink med citron og rabarber. Lemonade drinken har den fineste pink farve. Heldigvis er den gode læskedrik meget nem at lave. Forårssolen skinner og det føles jo næste...

Henriks madblog skriver om Spaghetti med fløde og grønne asparges

Spaghetti med fløde og grønne asparges er en nydelse, der smukt kombinerer den jordagtige smag af friske asparges med den rige, fløjlsagtige konsistens af flødesauce, alt sammen ve...

Noget i ovnen skriver om Butter chicken – nem opskrift på butterchicken på 30 min.

Butter chicken. Her får du en nem opskrift på den populære indiske ret. Det er en meget nem måde at lave butterchicken på. Retten kan være færdig på bare 30 minutter. Nu skulle det prøves! Bu...

Valdemarsro skriver om Middelhavskylling i fad

Her får du en lækker opskrift på middelhavskylling i fad. Jeg laver middelhavskylling i fad, som ’alt i et fad’ og retten er fyldt med mættende kartofler, solmodne tomater, friske krydderurter...

Madens Verden skriver om Kogt kyllingebryst med stuvet forårsgrønt

Her er min opskrift på kogt kyllingebryst med stuvet forårsgrønt. En nem og hurtig ret med kyllingebryst, kartofler, gulerødder og asparges. Kogt kyllingebryst med stuvet forårsgrønt er en let o...

Anna-mad skriver om Bagte kartofler med pesto og hvidløgscreme

En af de kartoffelopskrifter jeg har lavet allermest på bloggen er nok mine ovnfritter. Dernæst er det mine ovnbagte kartofler med aiolicreme og smørristede pistacienødder, der er inspireret af Ot...

Landleys Kok skriver om Smörstekt lax och potatissallad med ramslöksdressing

Vad kan man laga med ramslök? Varför inte prova smörstekt lax och potatissallad med ramslöksdressing? Här smaksätts potatissalladen med ramslöken. » Besök Landleys Kök för fler goda recept....

Smag Aarhus skriver om Budgetvenlige barer i Aarhus: Her er 5 steder til byturen sidst på måneden

Du har lyst til gode specialøl, lækre cocktails eller et godt glas vin, men det er sidst på måneden, og tegnebogen er ved at være tom. Hvor går du hen? Vi giver dig her 5 stærke bud på budget...

Mad for madelskere skriver om Skinkestang med champignon

Find hele opskriften på Skinkestang med champignon hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Pizzaboller med kylling

Dejlige til madpakken. De kan dog også sagtens spises som aftensmad. 2 stk. til hver serveret med salat. Denne opskrift Pizzaboller med kylling blev udgivet først på Drop Slankekuren.

Madens Verden skriver om Bamseboller (med eller uden chokolade)

Her får du den bedste opskrift på bamseboller med eller uden chokolade. Store og luftige chokoladeboller, som alle elsker. Bages på 1 time. Bamseboller med chokolade helt klart børnenes favorit, o...


Mandag d. 6. Maj 2024

Madens Verden skriver om Husmandskost (10 simple retter der smager godt)

Her får du de bedste opskrifter på husmandskost. Det er traditionelle retter, der typisk laves med få ingredienser og er nemme at tilberede. Husmandskost er typisk nemme og lette retter, der hverke...

Noget i ovnen skriver om Majspandekager opskrift – glutenfri pandekager med majsmel

Majspandekager er så nemme at lave og de kan bruges både som madpandekager og dessert pandekager. Her får du en god nem opskrift på glutenfri pandekager med majsmel. Majspandekagerne får den fine...

Smag Aarhus skriver om Sushi Studio: Ny sushirestaurant indtager Frederiksbjerg

Nu er der nyt på sushi-fronten i Aarhus! Torsdag den 9. maj slår Sushi Studio dørene op på M.P. Bruuns Gade, og du kan se frem til skarpe åbningstilbud og kvalitetssushi! Læs også: Morgenmad i ...

Helt op til månen skriver om Altansejl: En funktionel og æstetisk løsning til din altan

I takt med at flere og flere vælger at bosætte sig i bymiljøer, hvor pladsen ofte er begrænset, bliver altaner et stadigt mere værdifuldt aktiv for lejlighedsejere og -lejere. En altan tilbyder i...

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen QR – IS

Indlægget SMAGprisen QR – IS blev vist første gang den Smag Aarhus.

Madens Verden skriver om Kærnemælks kanelstang (opskrift med lækker remonce)

Min opskrift på kærnemælks kanelstang, som jeg synes er den bedste kanelkage. Bagt med kærnemælk, og med fyld af creme og remonce. Den her opskrift på kærnemælks kanelstang er jeg særlig glad...


Søndag d. 5. Maj 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Maj: Wokretter

Det er tid til wokretter her i maj! Forårs- og sommergrøntsager er ofte fremragende til lynstegning, så det er et godt tidspunkt at finde wokken frem. Det er da også et køkkenredskab, jeg ind ime...

Madens Verden skriver om Ugens vine: Gode tilbud på italienske vine i denne uge

Vinkender Jan Sørensen giver her stjerner til de vine, landets supermarkeder har på tilbud i denne uge 19, 2024. Italien dominerer de danske vintilbud i denne uge med hele 8 (af 19) vintilbud, hvor ...

Noget i ovnen skriver om Champignontærte – nem opskrift på tærte med champignon

Champignontærte. Her får du opskriften på en sprød lækker tærte med champignon og en nem hjemmelavet tærtedej. Kan man mon lave en lækker tærte med champignon? Vi havde købt en stor pakke ch...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 19

Søndag laves edamamehummus med jalapenos (fra Alberte Stengårds “Madglade”). Der bages Pizzamuffins (fra Bælgfrugt for begyndere). Måske også chokolademuffins fra samme bog? Mandag: B...

Landleys Kok skriver om Crunchig topping med ramslök

Crunchig topping med ramslök är ett gott tillbehör. Grilla korv och toppa potatissalladen med den. Eller servera till en lammstek med potatispuré. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Grøn eksplosion og lyse nætter

Lynhurtig grøn omstilling. Fra bare grene til en grøn eksplosion, hvor bladene folder sig ud med raketfart. Vi står måbende som hvert år. Har ahornen nogensinde været så grøn før? Har kastanj...

Vinexpressen.dk skriver om Vidunderlig vin på garganega – en af Italiens oversete druer

Garganega er en af Italiens mest plantede hvidvinsdruer, men samtidigt er den – i min optik – også lidt overset. Hvis udbyttet holdes nede og The post Vidunderlig vin på garganega – en...


Lørdag d. 4. Maj 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Kartoffelreder

Kartoffelreder er en sjov og lidt anderledes måde at servere kartofler på. Du kan bruge dem som tilbehør eller som basen for en forret – det er helt op til dig og din fantasi. Jeg faldt over ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om En klædelig rødmen?

På besøget hos Gardener’s Own blev vi præsenteret for de rødmende brude, der er den variant af Runaway Bride, hvis hvide kronblade rødmer klædeligt i kanten. Nogle af vores tulipaner minde...

Noget i ovnen skriver om Rabarbermuffins i airfryer – svampede muffins

Rabarbermuffins i airfryer er nemme og hurtige at lave. Her får du en god nem opskrift på saftige svampede muffins med rabarber. Det er rabarbersæson lige nu og vi skulle lige bruge en hurtig lille...

Anna-mad skriver om Madplan uge 19

Ugens menu tager udgangspunkt i gode sæsonvarer i maj måned, blandt andet asparges, spidskål, spinat, urter og rabarber. Det er en madplan uge 19 fyldt med sund, nem og lækker aftensmad som sædva...

Hurtig Mums skriver om Kødrand

Hvad er kødrand? Kødrand er kogt fars. Eller rettere sagt, fars bagt i vandbad. Jeg ved ikke hvorfra og fra hvornår retten stammer, men den var i hvert fald med i tv-serien Matador, hvor lærer And...

Smag Aarhus skriver om Smørrebrød til mormormad: Her er 7 steder med danske klassikere

Hvor går man hen, når lysten til mormormad og danske klassikere melder sin ankomst? Så skal vi spise protein, så skal vi drikke grønsagsjuice, og så skal vi på 5-2-kur. Danskerne skifter ...

herzelieb skriver om Makroner Rezept – dänische Småkager schnell und einfach

Mit diesem Makroner Rezept aus Dänemark backt ihr einen Klassiker der dänischen Küche. Sie sind den Amaretti aus Italien sehr ähnlich und werden oft in Desserts verarbeitet. Ganz besonders der Dan...


Fredag d. 3. Maj 2024

Madens Verden skriver om Små yoghurtbrød - hjemmebagte kuvertbrød

Se den dejlige opskrift på små yoghurtbrød, der bliver luftige og sprøde. Yoghurtbrød er gode som små kuvertbrød - eller bare til at nyde. Du skal prøve disse små yoghurtbrød, er aldeles fre...

Madens Verden skriver om Langtidsstegte nakkekoteletter i ovn med rodfrugter

Opskrift på langtidsstegte nakkekoteletter i ovn, der laves sammen med en masse skønne rodfrugter i fad. Nem aftensmad med mørt kød. Langtidsstegte nakkekoteletter i fad er dejlig nem aftensmad. G...