Ads 468x60px

Pages

Featured Posts

torsdag den 5. april 2012

Tun frikadeller med rød kaviar dip


  • 1 dåse tun i olie
  • 1 helt æg
  • 1 spsk cremefraich
  • 1 dl rasp
  • Salt & Peber
Det hele blandes sammen og steges på panden og serveres med salat og 2 dl cremefraich rørt med rød kaviar.

Velbekomme

onsdag den 4. april 2012

Luksus spinatsalat med tranebær


Ingredienser
* 1 spsk smør
* 3/4 kop mandler, blancheert
* 1 spinat, skyllet og revet i små stykker
* 1 kop tørrede tranebær
* 2 spsk ristede sesamfrø
* 1 spsk birkes
* 1/2 kop hvidt sukkel
* 2 tsk hakket løg
* 1/4 teskefuld paprika
* 1/4 kop hvidvinseddike
* 1/4 kop cidereddike
* 1/2 kop vegetabilsk olie
Vejledning
I en mellemstor gryde, smeltes smør over medium varme. Kog og rør mandler i smør til de er let ristede. Fjern fra varmen, og lad det afkøle.
I en stor skål, kombinere spinat med ristede mandler og tranebær.
I en mellemstor skål, piskes sesamfrø, birkes, sukker, løg, paprika, hvidvinseddike, cider eddike, og vegetabilsk olie sammen. Anret det over spinaten lige før servering