×

Skærtoft Mølle - kompromisløs kærlighed til det gode brød

Smag forskellen med økologisk, stenformalet mel af nøje udvalgte råvarer

På Skærtoft Mølle arbejder vi med gamle traditioner og derfor er alt mel økologisk og malet på langsomtgående stenkværne. Mølleriet er helt moderne, men produktionsmetoden er gammel og gør, at melet er grovere i strukturen og indeholder flere smagsnuancer. Se vores opskrifter.

Skærtoft Mølle gør det nemt med stenformalede melblandinger

Vælg mellem 5 forskellige blandinger

  • Hos Skærtoft Mølle får du...

    Kun den bedste kvalitet

    Til hjemmebageren der ønsker kvalitet og smag

    Kun de bedste råvarer

    Skærtoft Mølle indgår kun aftaler med de bedste landmænd og leverandører. Det sikrer dig den bedste kvalitet.

    Vores Manitobahvede er fra Canada – økologisk og af højeste kvalitet.

    Det fintsigtede Manitobamel har en fantastisk hæveevne, og giver en bageoplevelse ud over det sædvanlige.

    Prøv den – og hæv dit brød til nye højder.

    Læs mere om canadisk Manitobamel

    Hvis man ikke kan smage forskellen, hvad er så pointen?

    Godt brød kommer af godt mel, som igen kommer fra godt korn. Hos Skærtoft Mølle udvælger vi nøje de bedste råvarer. Hvert nye parti korn bliver analyseret og prøvebagt, så vi sikrer os, at melet har den helt rigtige kvalitet og bageevne. Hvor det er muligt, køber vi råvarer fra lokale leverandører, men vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

    Alle Skærtoft Mølles produkter er økologiske, og alt vores mel er malet på langsomtgående stenkværne. Vi vælger at bruge denne traditionelle metode, fordi den skånsomme stenformaling bevarer det bedste fra kornet. Det er godt for smagen, for bageevnen – og for dig.

    Kæmpe stor forskel… jeres mel er det bedste mel jeg til dato har bagt med!

    – Lena