Velkommen til Madblogs.dk

Madblogs.dk er danmarks måske mest komplette liste over danske blogs om råvarer, madlavning, opskrifter, grill, restauranter og alt der har med mad at gøre.

Her på siden kan du følge med i hvad de skriver på de mange blogge eller du kan finde direkte links til siderne så du kan følge dem direkte der.

Torsdag d. 9. Maj 2024

Mad for madelskere skriver om Marineret kartoffelsalat med asparges

Find hele opskriften på Marineret kartoffelsalat med asparges hos Mad for Madelskere.

Noget i ovnen skriver om Spinatroulade med tun – nem tunroulade med spinat

Spinatroulade med tun. Her får du en god opskrift på tunroulade med spinat - en nem forret med fisk. En spinatroulade bliver rigtig flot og dekorativ, når du ruller den ud. Den vil være perfekt at...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 20 (2024).

Foran os venter en ny uge, og jeg er klar med en madplan til uge 20. En forhåbentlig dejlig forårsuge fyldt med endnu mere af al det dejlige solskin og varme, som vi har været så heldige at nyde p...

Smag Aarhus skriver om Asiatisk smagsfest: Her er Aarhus’ lækreste asiatiske restauranter

Tag med på en kulinarisk rejse gennem de asiatiske restauranter i Aarhus! Fra de delikate retter i det japanske køkken til de krydrede favoritter i det kinesiske, og de forfriskende godbidder fra Vi...

Madens Verden skriver om Gyrosmarineret svinekød (lavet af koteletter)

Få min opskrift på gyrosmarineret svinekød, som jeg laver med strimler af svinekotet. Den er meget nem at lave, og kan serveres i eks. pita. Gyrosmarineret svinekød er en lækker ret fra det græs...

Madens Verden skriver om Svinekoteletter på grill (sådan steger du dem møre)

Svinekoteletter: Hvordan griller man bedst sine svinekoteletter på kuglegrill eller gasgrill? Det er faktisk ikke så svært, og her følger opskriften med en præcis stegetid. Sådan laver du de bed...

Valdemarsro skriver om Koldhævet focaccia med tomat og hvidløgsolie

Koldhævet focaccia med tomat og rosmarin, dryppet med hvidløgsolie og et drys flagesalt. Focaccia er et evigtlækkert og nemt brød at bage. Dette brød skal forberedes dagen før, men det meste af ...

Vinexpressen.dk skriver om Vinen til grønne og hvide asparges – sådan gør du….

Asparges er en forårs-favorit med sin sæson fra start maj til slut juni. Vi har kigget på blandt andet klargøringen og vinvalget, der ofte beskrives The post Vinen til grønne og hvide asparges ...

Smag Aarhus skriver om Black Sheep Gourmet: Oplev eksklusiv private dining

Denne artikel er skrevet i samarbejde med Black Sheep Gourmet Hvis du er ude efter en gastronomisk rejse, uden at forlade komforten af dit eget hjem, så er det med Black Sheep Gourmet! Her kan du nyd...

Landleys Kok skriver om Laxrullar med färskost och ramslök

Dessa lättfixade laxrullar med färskost och ramslök är perfekta att servera till ett glas bubbel. Det är både glutenfria och kan enkelt göras laktosfria. » Besök Landleys Kök för fler goda ...


Onsdag d. 8. Maj 2024

Madens Verden skriver om Rom og cola (sådan laver du den populære drink perfekt)

Få den nemme opskrift på rom og cola, der er en uhyre populær drink. Den består blot af rom, cola og is, og her får du også et par gode tips. Rom og cola er så simpel en opskrift, at de fleste ...

Bageglad skriver om Gulerodsmuffins med cream cheese glasur

Lækre, luftige krydrede gulerodsmuffins med en vidunderlig syrlig cream cheese glasur. Nemme cupcakes som alle vil elske! Indlægget Gulerodsmuffins med cream cheese glasur blev først udgivet på Ba...

Noget i ovnen skriver om Ramsløgsbrød – nem opskrift på hvidløgsbrød med ramsløg

Ramsløgsbrød. Her får du lige en hurtig nem opskrift på ristede hvidløgsbrød med ramsløg, nemme og hurtige at lave med en rest ramsløgssmør. For nyligt lavede jeg en portion af den lækre ram...

Noget i ovnen skriver om Rabarbergalette – nem opskrift på sprød galette med rabarber

Rabarbergalette. Her får du opskriften på en lækker og meget nem rabarberkage. En sprød galette med rabarber. Skøn kage, der smager godt og er hurtig at lave. Først nu prøver jeg at lave galett...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Kristi Himmelfartsferie

Kristi Himmelfart falder lige præcis på det tidspunkt, hvor man har allermest brug for et par dage i haven, så det er jo et heldigt sammentræf. Jeg håber, Jesus ikke bebrejder mig, at jeg ikke er...

Hashtagmor skriver om Sprøde laksebidder i ovnen med baconkartofler

En ny lækker opskrift på sprøde laksebidder i ovnen med baconkartofler og hollandaisedip med cremefraiche. Hjemmerørt hollandaisedip med cremefraiche Jeg har lavet en hjemmerørt hollandaisedip me...

Drop Slankekuren skriver om Risfrikadeller med tomatsovs

En skøn reste-ret. En rest kogte ris og hvad der lige er hjemme af grøntsager og rodfrugter. Riv, hak, bland, og kør så lige et æg i, så er der frikadeller. Denne opskrift Risfrikadeller med tom...

herzelieb skriver om Kohlrabitopf Rezept – mit Hack und Kartoffeln aus einem Topf

Von Mai bis November hat der Kohlrabi Saison! Grund genug, ihn oft zu essen und heute gibt es mein Kohlrabitopf Rezept! Ein echter Sommereintopf, weil er schön leicht, einfach zu kochen, schnell gema...


Tirsdag d. 7. Maj 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Sød kartoffel i wok

Jeg fandt en ret med sød kartoffel i wok i sidste uge, som jeg selvfølgelig blev nødt til at lave i forbindelse med mit wok-benspænd. Jeg er nemlig ikke stødt på wokretter før, som indeholder s...

Madskribent skriver om Gateau Marcel – Den berømte chokoladekage

En ægte chokoladekage som får tænderne til at løbe i vand. Gateau Marcel er en ægte klassiker og en sikker vinder på desserttallerkenen. Da jeg som ung kok skulle stå for desserten, og ikke lig...

Vinblog skriver om 93 eller 100 point til den her rødvin

Dette indlæg er skrevet i 2021, men først udgivet i 2024. Jeg fandt det i mine kladder, hvor jeg ikke havde fået udgivet det. Stadig relevant at diskutere hvad der er 100 point i en vin. Uha, alti...

Noget i ovnen skriver om Rabarberlemonade opskrift – pink lemonade drink med rabarber

Rabarberlemonade er en frisk drink med citron og rabarber. Lemonade drinken har den fineste pink farve. Heldigvis er den gode læskedrik meget nem at lave. Forårssolen skinner og det føles jo næste...

Henriks madblog skriver om Spaghetti med fløde og grønne asparges

Spaghetti med fløde og grønne asparges er en nydelse, der smukt kombinerer den jordagtige smag af friske asparges med den rige, fløjlsagtige konsistens af flødesauce, alt sammen ve...

Noget i ovnen skriver om Butter chicken – nem opskrift på butterchicken på 30 min.

Butter chicken. Her får du en nem opskrift på den populære indiske ret. Det er en meget nem måde at lave butterchicken på. Retten kan være færdig på bare 30 minutter. Nu skulle det prøves! Bu...

Valdemarsro skriver om Middelhavskylling i fad

Her får du en lækker opskrift på middelhavskylling i fad. Jeg laver middelhavskylling i fad, som ’alt i et fad’ og retten er fyldt med mættende kartofler, solmodne tomater, friske krydderurter...

Madens Verden skriver om Kogt kyllingebryst med stuvet forårsgrønt

Her er min opskrift på kogt kyllingebryst med stuvet forårsgrønt. En nem og hurtig ret med kyllingebryst, kartofler, gulerødder og asparges. Kogt kyllingebryst med stuvet forårsgrønt er en let o...

Anna-mad skriver om Bagte kartofler med pesto og hvidløgscreme

En af de kartoffelopskrifter jeg har lavet allermest på bloggen er nok mine ovnfritter. Dernæst er det mine ovnbagte kartofler med aiolicreme og smørristede pistacienødder, der er inspireret af Ot...

Landleys Kok skriver om Smörstekt lax och potatissallad med ramslöksdressing

Vad kan man laga med ramslök? Varför inte prova smörstekt lax och potatissallad med ramslöksdressing? Här smaksätts potatissalladen med ramslöken. » Besök Landleys Kök för fler goda recept....

Smag Aarhus skriver om Budgetvenlige barer i Aarhus: Her er 5 steder til byturen sidst på måneden

Du har lyst til gode specialøl, lækre cocktails eller et godt glas vin, men det er sidst på måneden, og tegnebogen er ved at være tom. Hvor går du hen? Vi giver dig her 5 stærke bud på budget...

Mad for madelskere skriver om Skinkestang med champignon

Find hele opskriften på Skinkestang med champignon hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Pizzaboller med kylling

Dejlige til madpakken. De kan dog også sagtens spises som aftensmad. 2 stk. til hver serveret med salat. Denne opskrift Pizzaboller med kylling blev udgivet først på Drop Slankekuren.

Madens Verden skriver om Bamseboller (med eller uden chokolade)

Her får du den bedste opskrift på bamseboller med eller uden chokolade. Store og luftige chokoladeboller, som alle elsker. Bages på 1 time. Bamseboller med chokolade helt klart børnenes favorit, o...


Mandag d. 6. Maj 2024

Madens Verden skriver om Husmandskost (10 simple retter der smager godt)

Her får du de bedste opskrifter på husmandskost. Det er traditionelle retter, der typisk laves med få ingredienser og er nemme at tilberede. Husmandskost er typisk nemme og lette retter, der hverke...

Noget i ovnen skriver om Majspandekager opskrift – glutenfri pandekager med majsmel

Majspandekager er så nemme at lave og de kan bruges både som madpandekager og dessert pandekager. Her får du en god nem opskrift på glutenfri pandekager med majsmel. Majspandekagerne får den fine...

Smag Aarhus skriver om Sushi Studio: Ny sushirestaurant indtager Frederiksbjerg

Nu er der nyt på sushi-fronten i Aarhus! Torsdag den 9. maj slår Sushi Studio dørene op på M.P. Bruuns Gade, og du kan se frem til skarpe åbningstilbud og kvalitetssushi! Læs også: Morgenmad i ...

Helt op til månen skriver om Altansejl: En funktionel og æstetisk løsning til din altan

I takt med at flere og flere vælger at bosætte sig i bymiljøer, hvor pladsen ofte er begrænset, bliver altaner et stadigt mere værdifuldt aktiv for lejlighedsejere og -lejere. En altan tilbyder i...

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen QR – IS

Indlægget SMAGprisen QR – IS blev vist første gang den Smag Aarhus.

Madens Verden skriver om Kærnemælks kanelstang (opskrift med lækker remonce)

Min opskrift på kærnemælks kanelstang, som jeg synes er den bedste kanelkage. Bagt med kærnemælk, og med fyld af creme og remonce. Den her opskrift på kærnemælks kanelstang er jeg særlig glad...


Søndag d. 5. Maj 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Maj: Wokretter

Det er tid til wokretter her i maj! Forårs- og sommergrøntsager er ofte fremragende til lynstegning, så det er et godt tidspunkt at finde wokken frem. Det er da også et køkkenredskab, jeg ind ime...

Madens Verden skriver om Ugens vine: Gode tilbud på italienske vine i denne uge

Vinkender Jan Sørensen giver her stjerner til de vine, landets supermarkeder har på tilbud i denne uge 19, 2024. Italien dominerer de danske vintilbud i denne uge med hele 8 (af 19) vintilbud, hvor ...

Noget i ovnen skriver om Champignontærte – nem opskrift på tærte med champignon

Champignontærte. Her får du opskriften på en sprød lækker tærte med champignon og en nem hjemmelavet tærtedej. Kan man mon lave en lækker tærte med champignon? Vi havde købt en stor pakke ch...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 19

Søndag laves edamamehummus med jalapenos (fra Alberte Stengårds “Madglade”). Der bages Pizzamuffins (fra Bælgfrugt for begyndere). Måske også chokolademuffins fra samme bog? Mandag: B...

Landleys Kok skriver om Crunchig topping med ramslök

Crunchig topping med ramslök är ett gott tillbehör. Grilla korv och toppa potatissalladen med den. Eller servera till en lammstek med potatispuré. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Grøn eksplosion og lyse nætter

Lynhurtig grøn omstilling. Fra bare grene til en grøn eksplosion, hvor bladene folder sig ud med raketfart. Vi står måbende som hvert år. Har ahornen nogensinde været så grøn før? Har kastanj...

Vinexpressen.dk skriver om Vidunderlig vin på garganega – en af Italiens oversete druer

Garganega er en af Italiens mest plantede hvidvinsdruer, men samtidigt er den – i min optik – også lidt overset. Hvis udbyttet holdes nede og The post Vidunderlig vin på garganega – en...


Lørdag d. 4. Maj 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Kartoffelreder

Kartoffelreder er en sjov og lidt anderledes måde at servere kartofler på. Du kan bruge dem som tilbehør eller som basen for en forret – det er helt op til dig og din fantasi. Jeg faldt over ...

Dalsgaard i Skivholme skriver om En klædelig rødmen?

På besøget hos Gardener’s Own blev vi præsenteret for de rødmende brude, der er den variant af Runaway Bride, hvis hvide kronblade rødmer klædeligt i kanten. Nogle af vores tulipaner minde...

Noget i ovnen skriver om Rabarbermuffins i airfryer – svampede muffins

Rabarbermuffins i airfryer er nemme og hurtige at lave. Her får du en god nem opskrift på saftige svampede muffins med rabarber. Det er rabarbersæson lige nu og vi skulle lige bruge en hurtig lille...

Anna-mad skriver om Madplan uge 19

Ugens menu tager udgangspunkt i gode sæsonvarer i maj måned, blandt andet asparges, spidskål, spinat, urter og rabarber. Det er en madplan uge 19 fyldt med sund, nem og lækker aftensmad som sædva...

Hurtig Mums skriver om Kødrand

Hvad er kødrand? Kødrand er kogt fars. Eller rettere sagt, fars bagt i vandbad. Jeg ved ikke hvorfra og fra hvornår retten stammer, men den var i hvert fald med i tv-serien Matador, hvor lærer And...

Smag Aarhus skriver om Smørrebrød til mormormad: Her er 7 steder med danske klassikere

Hvor går man hen, når lysten til mormormad og danske klassikere melder sin ankomst? Så skal vi spise protein, så skal vi drikke grønsagsjuice, og så skal vi på 5-2-kur. Danskerne skifter ...

herzelieb skriver om Makroner Rezept – dänische Småkager schnell und einfach

Mit diesem Makroner Rezept aus Dänemark backt ihr einen Klassiker der dänischen Küche. Sie sind den Amaretti aus Italien sehr ähnlich und werden oft in Desserts verarbeitet. Ganz besonders der Dan...


Fredag d. 3. Maj 2024

Madens Verden skriver om Små yoghurtbrød - hjemmebagte kuvertbrød

Se den dejlige opskrift på små yoghurtbrød, der bliver luftige og sprøde. Yoghurtbrød er gode som små kuvertbrød - eller bare til at nyde. Du skal prøve disse små yoghurtbrød, er aldeles fre...

Madens Verden skriver om Langtidsstegte nakkekoteletter i ovn med rodfrugter

Opskrift på langtidsstegte nakkekoteletter i ovn, der laves sammen med en masse skønne rodfrugter i fad. Nem aftensmad med mørt kød. Langtidsstegte nakkekoteletter i fad er dejlig nem aftensmad. G...

Hashtagmor skriver om Madplan 05.05.24.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Stinna skriver om Manakish med zaatar

Manakish er lækre arabiske brød med krydderier. De bliver ofte spist om morgenen, men herhjemme spiser vi dem gerne som tilbehør til… The post Manakish med zaatar appeared first on Stinna.

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 19 – få opskrifter her

Madplan uge 19 - nem aftensmad til hele familien. Her er jeg klar med en masse nye lækre opskrifter til en ny uges madplan. Du får en masse gode opskrifter - helt gratis - fra mig til dig. Der er b...

Noget i ovnen skriver om Grillede gulerødder med timian, citron og honning – opskrift

Grillede gulerødder. Sprøde, lækre og med den dejligste smag. Kunne du bruge et nyt tip til grillen, så prøv den nemme opskrift på gulerødder på grill her. Vi har altid gulerødder i køleskab...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Hundetand

En af forårshavens dejligste blomster er Hundetand. De er så yndefulde, som de står der og nikker på deres lange, spinkle stilke. Da jeg første gang hørte det navn, undrede jeg mig noget. For de...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 19 (2024).

Så nåede vi en madplan til uge 19. Vi har taget hul på maj måned og lige straks skriver vi uge 20. Før vi får set os om, er det sommer, og vi skal for alvor til at tænke på grillmad, salater, ...

Valdemarsro skriver om Æblegranola

Her får du min opskrift på en lækker æblegranola, som er knasende sprød, og med en naturlig sødme fra æblemos som er genial at bruge i hjemmelavet granola. Æblemosen samler gryn, kerner og nø...

feinschmeckeren.dk skriver om Essens Gaarden – årets mest originale spiseoplevelse

Der er spiseoplevelser, hvor man ved, at man kan tillade sig at have høje forventninger, og så er der de middage, hvor man bliver fuldkommen overrasket over, hvad der udspiller sig for øjnene af en...

Madens Verden skriver om Tropisk kylling med ananasring og fyld

Min opskrift på tropisk kylling med ananasring og fyld. En både lækker og hurtig måde at servere kyllingebryst med masser af smag på. Tropisk kylling er en lækker ret med banket kyllingebryst, a...

Gastromad skriver om Quinoa Risotto

Quinoa risotto er en utrolig lækker måde at anvende den meget sunde superfoodfrø quinoa på. Det lille frø quinoa der stammer fra Sydamerika især Peru er i den meget sunde skala. Det skyldes at f...

Landleys Kok skriver om Grillad kyckling med ljummen bulgursallad med ramslök

Grillad kyckling med ljummen bulgursallad med ramslök passar fint att laga på våren och försommaren. Denna rätt är lättlagad och kan förberedas. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Drop Slankekuren skriver om Blomkålssuppe med fennikel og æble

Lad mig sige det sådan: Den smager godt nok, men jeg vil ikke savne den, hvis jeg aldrig får den igen. Lidt kønsløs. Men kombinationen af fennikel, æble og dild er lækker, den vil vi helt klart ...

Drop Slankekuren skriver om Fra hånden til munden

Foråret er over os, og i vores sparsomme fritid vil vi gerne i gang i drivhus og have. Derfor skal maden være nem at lave og nem at spise. Gerne så nem, at den kan tages med i hånden. Denne opskri...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 19

Her kommer ugens madplan for uge 19, hvor du får opskrifter på lækker aftensmad til alle dage i den kommende uge. Ugens madplan uge 19 byder på virkelig dejlig aftensmad til den kommende uge. Du f...


Torsdag d. 2. Maj 2024

Lone Landmand - Beretninger fra et autentisk landbrug skriver om Fra kørelade til kulturhus – småtterier

Det er ikke fordi, vi dynger dig til i indlæg for tiden. Det er heller ikke fordi, vi ikke har lyst, det er bare tiden. Tiden, du ved. Så er der også det med, at det seneste arbejde i køreladen &#...

Noget i ovnen skriver om En bøgeskov i maj – det smukkeste jeg ved

En bøgeskov i maj er bare det smukkeste jeg ved. Kom maj du søde milde. Maj var særlig mild i dag. <3 I dag har vi været på den dejligste cykeltur ud i den danske bøgeskov. En bøgeskov i maj...

Madens Verden skriver om Mørbrad med bløde løg og lækker pandesovs

Her er den bedste opskrift på mørbrad med bløde løg og en super lækker pandesovs. Klassisk dansk mad, der er hurtig at lave til aftensmad. Mørbrad med bløde løg og pandesovs er et godt eksempe...

Noget i ovnen skriver om Grillede hvide asparges – sprøde lækre asparges på grill

Grillede hvide asparges er den lækreste delikatesse og så er de super nemme at tilberede. Her får du opskriften på sprøde lækre hvide asparges på grill. Heldige mig. Jeg fandt et bundt asparges...

Stinna skriver om Tyrkisk halloumisalat

Tyrkisk halloumisalat er en smagfuld og mættende salat med bulgur, stegt halloumi og skønne smage. Salaten er vendt i den skønneste tomatdressing… The post Tyrkisk halloumisalat appeared firs...

Hashtagmor skriver om Croissant på dåse med fyld af burger – Croissant med fyld

En skøn omgang croissant på dåse med fyld af burger. Fyldt croissant med oksekød, cheddarost og løg inspireret fra burgers serveret med en hjemmelavet klassisk burger dressing. Denne omgang crois...

Madens Verden skriver om Hvidløgsånde (gode råd mod lugt af hvidløg)

Hvordan fjerner man hvidløgsånde? Hvidløg er sunde at spise, men der følger en kraftig ånde med. Her får du de bedste råd mod lugt af hvidløg. Jeg elsker hvidløg, men hvordan undgår jeg den ...

Madens Verden skriver om Torskefilet med lækkert tilbehør

Her er min opskrift på torskefilet med lækkert tilbehør. En dejlig ret med rugmelspaneret torsk, der anrettes på en bund af letstuvet spinat. Torskefilet med tilbehør er en skøn fiskeret, der b...

Smag Aarhus skriver om Frokost i fokus: 5 bud på en fremragende frokostordning i Aarhus

Arbejdslivet handler ikke kun om opgaver; det handler også om gode pauser – og her hører også en lækker frokostordning til! Snup en stol og saml kollegerne til en lækker frokost, leveret di...

Bagning med budget skriver om Sommerkjole af dug fra genbrug

For noget tid siden fandt jeg den fineste dug i genbrug. Lækkert stof, dejlige farver og god kvalitet. Det kunne der kommer en dejlig sommerkjole ud af – tænkte jeg i det kolde forår. Og nu e...

Drop Slankekuren skriver om Hvidvinsdampet rødtunge i ovn

Hvidvinsdampet fisk med citronskal og -saft, dildsovs og nye kartofler – det er smagen af dansk sommer. Denne opskrift Hvidvinsdampet rødtunge i ovn blev udgivet først på Drop Slankekuren.


Onsdag d. 1. Maj 2024

Noget i ovnen skriver om Hotwings i airfryer – nem opskrift med kartofler

Hotwings i airfryer. Tænk at man så nemt og hurtigt kan lave lækre hotwings i airfryeren. Denne gang har jeg snydt lidt og købt færdigmarinerede hotvings, som jeg tilberedte sammen med små karto...

Vinexpressen.dk skriver om To overraskende bourgogne-køb til under 200 kroner

Chablis er teknisk set Bourgogne, men vinene herfra er typisk lidt anderledes end dem, man kender fra de gyldne skråninger – også kaldet Côte d´Or. The post To overraskende bourgogne-køb ti...

Piskeriset på eventyr skriver om Karamelliserede søde kartofler

Disse karamelliserede søde kartofler er en filippinsk snack, som jeg længe har haft lyst til at prøve. Faktisk har ideen stået på min inspirationsliste i flere år efterhånden, så nu var det al...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Onsdagstanker om at græde

Gråd er in i medierne for tiden. Alle skal græde. Både mænd og kvinder – gråd skal der til. Græder man ikke, føler man ikke, synes at være devisen. De eneste, der helst ikke må græde, ...

Madens Verden skriver om Grydestegt svinemørbrad med lækker sovs

Min opskrift på grydestegt svinemørbrad med lækker sovs. Mørbraden steges i en gryde, og serveres med kartofler, grøntsager og den gode sovs. Grydestegt svinemørbrad er en vaskeægte klassiker i...

Fru Kreativ skriver om Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Anna-mad skriver om Scones med chokolade

Jeg har været på en mission on and off det seneste års tid. Jeg ville finde den bedste opskrift på scones med chokolade. Og nu er jeg klar til at dele den med jer, for jeg mener nemlig, at jeg har...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 19

Find hele opskriften på Madplan uge 19 hos Mad for Madelskere.

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen: Stem på Aarhus’ bedste is her

Vi er glade for at præsentere de 8 nominerede til det bedste is i Aarhus! Nu er det din chance for at afgøre, hvem der fortjener SMAGprisen. Afstemningen er åben indtil den 15. juli, så stem på d...

Mad for madelskere skriver om Små ovnbagte kartofler med tomater og hvidløg

Find hele opskriften på Små ovnbagte kartofler med tomater og hvidløg hos Mad for Madelskere.

Drop Slankekuren skriver om Bønnegryde med cremet kartoffelmos

Hold da op, hvor smager det godt, men dagen efter spiste vi resten, efter det havde været en tur i mikroovnen, og kom 1 spsk. salattern over, og det løftede den endnu højere. Virkelig lækkert. Den...

herzelieb skriver om Tomate Mozzarella Dip Rezept – schmeckt toll nach Sonne

Sonnengetrocknete Tomaten machen diesen Tomate Mozzarella Dip zu einer Geschmacksexplosion! Der Tomatendip kommt ganz frisch daher und ist superschnell gemacht. Ein Frischkäsedip, der super nach Sonn...


Tirsdag d. 30. April 2024

Susanne Pagh skriver om Rabarbercrumble med sprødt låg

”Ligger opskriften på din hjemmeside?” spurgte gæsterne. Og det må jo være et godt tegn, tænker jeg. Så nu ligger opskriften på hjemmesiden, for egentlig var det et forsøg, jeg serverede. ...

Madens Verden skriver om Rabarbermuffins i airfryer

Her er opskriften på lette og luftige rabarbermuffins i airfryer. Du får 7 muffins ud af den lækre og nemme opskrift. Rabarbermuffins i airfryer er virkelig nemme at bage, og de smager forrygende g...

Noget i ovnen skriver om Butterdejssnitter med rabarber og marcipan – nem opskrift

Butterdejssnitter med rabarber og marcipan. Her får du opskriften på lækre makronsnitter af butterdej, med rabarber og makronfyld. De nemmeste makronkager i verden!  Ud af en rulle færdig butterd...

Smag Aarhus skriver om Frisk frokostordning fra MIB: Godt for maven og miljøet

Denne artikel er skrevet i samarbejde med Martin Ib Martin Ib tilbyder, med Spiseriet8000, en frokostordning med friske og prisvenlige måltider til virksomheder i Aarhus og omegn! Vi på SmagAarhus ...

Madens Verden skriver om Sådan varmer du frosne rundstykker i airfryer

Se her hvordan du varmer frosne rundstykker i airfryer. Det er både nemt og hurtigt, og med denne metode får du altid sprødt morgenbrød. Det er meget nemt at varme frosne rundstykker i airfryer, o...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Vagtler med rosmarin og rødvin

Vagtler noget af det lækreste, møre og fine fjerkræ. Vel nærmest som halvt kylling, halvt vildt i smagen – lidt som agerhøne. Derudover er de sådan nogle fine og delikate små fugle. Her e...

Madens Verden skriver om Fuldkornspastasalat med broccoli og soltørrede tomater

Her får du min opskrift på fuldkornspastasalat med broccoli og soltørrede tomater, der både er nem at lave, sund og lækker som tilbehør. Sådan laver du en lækker og sund fuldkornspastasalat me...

Drop Slankekuren skriver om Kartoffelkødsovs

Et lækkert alternativ til den sædvanlige pasta med kødsovs. En ret med både kartofler og ris! Kartoflerne gør retten frisk i smagen. Denne opskrift Kartoffelkødsovs blev udgivet først på Drop ...

Madens Verden skriver om Kylling med spidskål, tomater og salvie

Her får du opskriften på kylling med spidskål , der er en nem og hurtig ret til de travle dage. Kyllingeretten laves med tomater og salvie i en skøn sovs. Kylling med spidskål er en af mine livre...


Mandag d. 29. April 2024

Noget i ovnen skriver om Gulerodspesto – nem pesto med gulerødder og mandler

Gulerodspesto. Uhm her får du opskriften på en nem pesto med gulerødder, mandler og parmesan ost. Kan man mon lave pesto med gulerødder? Ja den udfordring gav jeg mig og selv og det blev bare den ...

Bageglad skriver om Kanelsnegle i fad

Det mest vidunderlige luftige og snaskede kanelsnegle i fad, toppet med syrlig cream cheese glasur. Bag disse kæmpe kanelsnegle og duften alene vil få dine tænder til at løbe i vand! Indlægget Ka...

Madsvin skriver om Pasta alla puttanesca

Indlægget Pasta alla puttanesca blev først udgivet på madsvin.com.

Vinexpressen.dk skriver om Flot og karakterfuld pinot fra californiske Bon Climat

Ugens bedste vin er en pinot noir fra californiske Au Bon Climat. En vidunderlig fætter, der strutter af klassisk pinot-friskhed i kombination med en lille The post Flot og karakterfuld pinot fra cal...

Madens Verden skriver om Rabarbercrumble i airfryer

Her får du min bedste opskrift på rabarbercrumble i airfryer. En lækker smuldrekage med friske rabarber, og kagen har en tilpas sødme. Bag en lækker rabarbercrumble i airfryer, og her får du en ...

Smag Aarhus skriver om Løbeklubber i Aarhus med mad og drikke

Trænger du til lidt ekstra motivation for at snøre løbeskoene og komme afsted på din næste løbetur? I Aarhus behøver du ikke at løbe alene. Her er der rig mulighed for at kombinere løbeturene...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Magical hortensia

På gartneribesøget hos Gardener’s Own i onsdags så vi andet end de skønne Runaway Bride hortensia, for på gartneriet dyrker de også den hortensia, der hedder Magical. En magisk hortensia? ...

Madens Verden skriver om Hvad er forskellen på en drink og cocktail?

Er der forskel på en drink og cocktail, og hvad skal der til før en drink bliver til en cocktail? Her får du svaret. Hvad er forskellen egentlig på en drink og en cocktail? Sådan lyder et spørgs...

Madens Verden skriver om Martini royal drink med Martini bianco vermouth

Her får du den rigtige opskrift på Martini royal, der er en klassisk italiensk drink bestående af Martini bianco og Martini prosecco. Martini royal er en populær og klassisk drink, der blandt ande...

Valdemarsro skriver om Italiensk farsrulle

Nem og lækker italiensk farsrulle, fyldt med de dejlige smage og krydderurter fra Italien. Duftende dejligt med hvidløg, soltørrede tomater, oregano, timian og rosmarin. Italiensk farsrulle inspire...

Madens Verden skriver om Marry me chicken med kylling og soltørrede tomater

Få min opskrift på marry me chicken, der er en klassisk og populær ret med kylling, soltørrede tomater og hvidløg i en let flødesovs. Marry me chicken, der vel frit kan oversættes til "gift dig...

Landleys Kok skriver om Stekt korv med mos och picklad rödlök

Hur gott är det inte med stekt korv med mos och picklad rödlök? Det här är en klassisk middagsrätt, såväl som lunchrätt, som knappt ens behöver ett recept. » Besök Landleys Kök för fler ...

Drop Slankekuren skriver om Penne med ostesauce, rucola og gorgonzola

Ost med ost på, det må da være umami . Og det smager da også skønt. Gorgonzolaen kan udelades, hvis ungerne – eller andre – ikke kan lide skimmelost. Denne opskrift Penne med ostesauce, rucol...


Søndag d. 28. April 2024

Piskeriset på eventyr skriver om Hvidløgssuppe med muslinger

Jeg har holdt en lille pause fra månedens dåse-benspænd, men nu er jeg tilbage med en hvidløgssuppe med muslinger. Og muslingerne er naturligvis fra dåse. Jeg fandt nemlig danske hjertemuslinger ...

Noget i ovnen skriver om Forårssalat med radiser – frisk grøn salat med nem dressing

Forårssalat med radiser. Her får du opskriften på en frisk grøn salat med en nem olie eddike dressing. Salaten er perfekt at servere om foråret, hvor de første spæde grøntsager er klar i haver...

Milles mad skriver om Ugens madplan uge 18

Mandag: Tacos med no chicken-gryderet, der laves dagen før (og spises med ris). Den spiffes op med majs og bønner. Tirsdag: Forårssuppe m.asparges og squash. Persillepesto i. Onsdag:Frisk pasta med...

Råvareguiden skriver om Sund kost er ekstrem vigtigt for professionelle fodboldspillere

Sund kost spiller en afgørende rolle i livet for professionelle fodboldspillere, og dette kan ikke understreges nok. Den rette ernæring er ikke blot vigtig for deres præstation på banen, men også...

Madens Verden skriver om Ugens vine: Herlig østrigsk forårsvin til 50 kroner

Vinkender Jan Sørensen vurderer her et udvalg af de vine landets supermarkeder har på tilbud i denne uge 18, 2024. Se hvor mange stjerner. Efter en uges ferie er ugens bedste vinkøb tilbage med 18 ...

Madens Verden skriver om Bagerens søndagskage - gammeldags klipkrans

Min opskrift på bagerens søndagskage, der er en lækker bagerkringle med remonce og creme. En gammeldags klipkrans, der er fryseegnet. Bagerens søndagskage er en fantastisk lækker kage, der fyldes...


Lørdag d. 27. April 2024

Noget i ovnen skriver om Pikant kylling i fad med pikantsauce – mad i fad

Pikant kylling i fad med pikantsauce. Her får du opskriften på en rigtig lækker og nem mad i fad ret med kylling, pikant ost, bacon og grøntsager. Øj en lækker ret du får opskriften på her. En...

Nerdy Treats skriver om Brændt tærte inspireret af Vilde Rolf Smadre internettet

Jeg er nået til desserten af min Disney Date inspirere Vilde Rolf smadre internettet, og jeg kunne simpelthen ikke modstrå fristelsen ved at lave en brændt tærte som Rolf. For det her er uden tviv...

Madens Verden skriver om Nemme krebinetter med let sommerfrikassé

Her er min opskrift på meget nemme krebinetter med en hurtig og dejlig sommerfrikassé som tilbehør. Krebinetterne skal ikke paneres. Nemme krebinetter, der formes og derefter steges på panden. Det...

Noget i ovnen skriver om Hvidløgssnurrer med ramsløg af croissantdej – nem opskrift

Hvidløgssnurrer med ramsløg af croissantdej. Uhm her får du en nem opskrift på de lækreste snurrer med ramsløgssmør. Kan man mon  lave snurrer af færdig croissant dej på dåse? Der er sjæld...

Madens Verden skriver om Cotes de boeuf sous vide - kongernes bøf

Cotes de boeuf sous vide er opskriften på den perfekte bøf. Her kan du se hvor længe oksekødet skal være i vandbadet og hvor varmt vandet skal være. Den perfekte opskrift på cotes de boeuf sous...

billigeopskrifter.dk skriver om Madplan for maj måned 1/5 – 31/5

Nu skal det sidste sættes i haven og i løbet af maj skulle drivhuset gerne være oppe at køre med planter osv – I år sætter jeg alle planter i drivhuset i jorden, og bruger derfor de vandin...

Noget i ovnen skriver om Burgerdressing a la Big Tasty sauce – nem burger dressing

Burgerdressing a la Big Tasty sauce. Mangler du en god opskrift på en nem hjemmelavet burger dressing, så kig med her. Dressingen er et forsøg på at lave den legendariske dressing fra Big Tasty bu...

Piskeriset på eventyr skriver om Fisk i tomat-lime sauce

Jeg serverede fisk i tomat-lime sauce tidligere på ugen, for jeg havde endelig taget mig sammen til at bestille lidt forskelligt varer fra fiskehandleren igen! Jeg havde set den lækre tomat-lime sau...

Madens Verden skriver om Frikadeller med havregryn og lækkert tilbehør

Frikadeller med havregryn er garanti for saftige frikadeller, og denne opskrift er særlig god. Nyd dem med det lækre tilbehør. Frikadeller med havregryn er en god opskrift på de bedste frikadeller...

Anna-mad skriver om Madplan uge 18

Hver weekend laver jeg en ny madplan til dig ligesom denne madplan uge 18, der vil inspireres til næste uges menu – enten hvis du vil følge madplan 100%, eller hvis du vil plukke de retter, der pa...

Mad for madelskere skriver om Madplan uge 18

Find hele opskriften på Madplan uge 18 hos Mad for Madelskere.

Landleys Kok skriver om Frasig fisk och klyftpotatis med ramslöksremoulad

Ramslök passar precis lika bra i vardagsmaten som i de lite festligare rätterna. Varför inte laga en frasig fisk och klyftpotatis med ramslöksremoulad? » Besök Landleys Kök för fler goda recep...

herzelieb skriver om Erdbeer-Joghurt-Dessert Rezept – schnell, einfach, fluffig

Die Erdbeerzeit ist die schönste Zeit des Jahres. Heute verrate ich euch mein Erdbeer-Joghurt-Dessert Rezept, das in Puddingförmchen zubereitet wird. Durch das geschlagene Eiweiß ist besonders flu...

Madens Verden skriver om Opskrifter med kokos - fakta og info

Her er de bedste opskrifter med kokos og kokosmel. Samtidig får du fakta og info om den populære kokosnød, hvis indhold er sundt at spise. Kokos kommer fra kokosnødden, der er hård og ru på yder...

Madens Verden skriver om Rabarbercrumble med kokos

Her får du opskriften på en virkelig lækker rabarbercrumble med kokos. Her koger du rabarber og laver en lækker smuldredej med kokos. Du skal prøve den her rabarbercrumble med kokos. For den smag...

Madens Verden skriver om Morgenmadsboller med nem dej, der hæver natten over

Morgenmadsboller, der laves af en nem dej. Opskriften er simpel, og dejen røres sammen om aftenen, hvorefter du kan bage gode boller til morgenmad. Morgenmadsboller er populære boller med kerner, de...


Fredag d. 26. April 2024

Min Madopskrift skriver om Karryret af rester – nem aftensmad med kylling

Nem karryret med kylling af rester, laves på ca. 30 min. En børnevenlig ret, da opskriften indeholder ingredienser de fleste børn kan lide. Indlægget Karryret af rester – nem aftensmad med k...

Noget i ovnen skriver om Madplan uge 18 – få gratis opskrifter her

Madplan uge 18. Her får du ugens opskrifter på nemme lækre retter, du kan servere som nem aftensmad til en ny uge. I denne dejlige forårsuge venter der dig en masse lækre retter på menuen. Rette...

Hashtagmor skriver om Madplan 28.04.24.

Endnu en uge er ved at nå sin ende, og som altid betyder det jo en ny madplan fra mig. Jeg håber at i er klar på en ny madplan. Husk at fortælle mig hvis der er noget i ønsker anerledes. Min madp...

Øristeriets Blog skriver om Hvad er Specialty Coffee?

Ganske kort er Specialty Coffee (specialkaffe) kaffe der har en rating/score på minimum 80 ud af 100. Kaffen vurderes ud fra en protokol fra SCA (Specialty Coffee Association). Det er - med a...

Evas Køkken skriver om Gratineret pasta med rørt ricotta & tomat🍅

 Ægte Comfortfood til kolde dage. Og hvor bliver det forår lige af?? Vi fik et stykke fisk til, men retten kan sagtens stå alene. Gratineret pasta til 2 pers.:8 friske lasagneplader1...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Store Bededag 2024

Det er der da ikke noget, der hedder, er der? Store Bededag er død, væk, afskaffet. For at skaffe penge til – tja, først forsvaret, så psykiatrien og dernæst vel flere ‘særlige rådg...

Smag på maden skriver om Optimer din sundhed med kosttilskud

I en verden, hvor tempoet er højt, og livsstilen ofte er hektisk, kan det være udfordrende at opretholde en optimal sundhed. Kosttilskud kan dog være et værdifuldt redskab til at støtte vores kro...

Maden i mit liv! skriver om Madplan uge 18 ( 2024)

Vi er i København til konfirmation i hele den her weekend, så det kan nok være, jeg er glad for, at min madplan til uge 18 allerede ligger klar, når vi kommer hjem i morgen. Så er der bare tilbag...

Gastromad skriver om Fisk en Papilotte

Fisk en Papilotte er ovnbagt fisk i pakker som gør fisken perfekt tilberedt. Når man tilbereder fisk en papilotte bevarer man saften og den lækre smag af fisken og de øvrige ingredienser. Samtidig...

Valdemarsro skriver om Rabarber scones

Her får du min nemme opskrift på lækre rabarber scones. Sommeren er lige om hjørnet og rabarberne kalder på at blive brugt til noget lækkert. Det er så dejligt med rabarber i haven, som kommer ...

Bagning med budget skriver om #klimahandledag

I går var det klimahandledag. Et initiativ sat i verden af blandt andre Grønne Nabofællesskaber og støttet af DeltagerDanmark. Og en opfordring til at samtale om og handle på noget, der gavner kl...

Drop Slankekuren skriver om Varme hveder

Kom hviledagen – eller bededagen – i hu. På Store Bededag spiser man varme hveder. Hveder bages dagen før dagen før og varmes i ovnen eller på brødristeren. Denne opskrift Varme hveder blev u...

Smag Aarhus skriver om Morgenmad i Aarhus: Her er 7 fortrinlige steder

Hvor får man hyggelig morgenmad i Aarhus? At spise sin morgenmad ude i byen er det nye sort, men spørgsmålet er hvor man går hen for en velsmagende start på dagen. Vi har fundet 7 fortrinlige mor...

Madens Verden skriver om Ugens madplan uge 18

Gode opskrifter på aftensmad til hele den kommende uge. Det får du her med ugens madplan uge 18. Så er det let at lave lækker mad hver dag. Vil du gerne blive bedre til at lave nye retter - også ...


Torsdag d. 25. April 2024

Noget i ovnen skriver om Rabarber crumble i airfryer – opskrift

Rabarber crumble i airfryer. Her får du en nem opskrift på den lækreste crumble dessert med rabarber, lavet nemt og hurtigt i airfryeren. Sikke en dejlig lille kage jeg bagte til eftermiddagskaffen...

Øristeriets Blog skriver om Maj måneds kaffe og espresso abonnement

 I morgen går Øristeriet i gang med at riste kaffe til kaffe og espressoabonnenterne. Det bliver denne gang en super kaffe fra Nicaragua. Det er en "stringent" kaffe, med en dejlig syrlighe...

Øristeriets Blog skriver om Maj måneds kaffe og espresso abonnement

I morgen går Øristeriet i gang med at riste kaffe til kaffe og espressoabonnenterne. Det bliver denne gang en super kaffe fra Nicaragua. Det er en "stringent" kaffe, med en dejlig syrlighed,...

Øristeriets Blog skriver om Økologisk koffeinfri kaffe og espresso - decaf

Øristeriet sælger mere og mere økologisk koffeinfri kaffe og espresso. Det er vi naturligvis rigtig glade for, og især at vi får rigtig gode tilbagemeldinger og anmeldelser fra vores kund...

Noget i ovnen skriver om Glutenfri hveder – nem opskrift

Glutenfri hveder i airfryer eller ovn. Her får du en opskrift på hveder bagt med havremel. Et forsøg på at bage de populære hveder i en glutenfri version. Vi havde en pakke glutenfrit havremel i ...

Stinna skriver om Appelsinpandekager

Appelsinpandekager med banan, kanel og kardemomme. Disse pandekager er perfekte til morgenbordet eller som en lille eftermiddagssnack. Opskrift på appelsinpandekager Herhjemme elsker… The post ...

Smag Aarhus skriver om 9 steder, du kan få varme hveder i Aarhus

Store bededag er lige om hjørnet – og selvom dagen ikke længere er en helligdag, det betyder selvfølgelig stadig, at det er tid til varme hveder i Aarhus. Vi har fundet ni steder i Aarhus, hv...

Henriks madblog skriver om Varme hveder

Store bededag var oprindeligt en dag som var tiltænkt bøn og faste. I dag er det efterhånden udviklet sig til en bekvem feriedag i foråret og ellers som en dag, hvor der traditione...

Helt op til månen skriver om Campobet Casino – En moderne spiller på iGaming-markedet

Campobet Casino, som har placeret sig som en markant stor spiller, på det internationale iGaming-marked. Platformen blev lanceret i 2018, og er et online casino, som tilbyder en yderst omfattende por...

Madmagasinet skriver om Factormeals

København, 25. april 2024 – Hold nu fast, folkens! Der er nyt på den madfront, og det er ikke bare en nyhed, det er en game-changer! Lad mig præsentere Factor – din nye bedste ven i køkken...

Dalsgaard i Skivholme skriver om En drøm i hvidt og grønt – Hortensia Runaway Bride

Hvidere end hvid og dybt og roligt grøn. En overdådighed af blomster, der kommer på de nye skud, men også fra brud i bladhjørnerne. Efterhånden får den en guirlandelignende vækst med hvide blo...

Noget i ovnen skriver om Flødekager – opskrifter på nemme flødeskumskager

Flødekager. Her får du en masse lækre opskrifter på flødeskumskager af alle slags. Jeg har samlet alle bloggens opskrifter på flødekager til dig i listen her. Overdådige kager med flødeskum. ...

Landleys Kok skriver om Ost- och ramslökspaj

Denna ost- och ramslökspaj är lättlagad och god. Servera den på fest, buffé eller lunch med kallrökt lax eller skinka vis sidan av samt en sallad. » Besök Landleys Kök för fler goda recept.

Drop Slankekuren skriver om Skinkeschnitzler i rødvinsmarinade

Denne ret kræver lidt forberedelse, da schnitzlerne helst skal marineres nogle timer – eller gerne fra aftenen før. Denne opskrift Skinkeschnitzler i rødvinsmarinade blev udgivet først på Drop ...


Onsdag d. 24. April 2024

Bageglad skriver om DIY fuglenet til højbed

Beskyt dine højbed med et hjemmelavet fuglenet på ramme, så du nemt kan vippe op og komme til dine højbed. Hold katte og fugle væk fra din køkkenhave i højbed. Indlægget DIY fuglenet til høj...

Henriks madblog skriver om Rabarbercrumble med sprød topping

Rabarbercrumble er et klassisk bagværk, der er elsket for den dejlige kontrast mellem rabarberens syrlige smag og crumble-toppingens søde, smøragtige fylde. Den stammer fra traditionen ...

Stinna skriver om Dadelkugler med appelsin

Dadelkugler med appelsin, peanutbutter og kakao. Disse dadelkugler smager helt fantastisk og er virkelig nemme at lave. Opskrift på dadelkugler med appelsin… The post Dadelkugler med appelsin a...

Noget i ovnen skriver om Chokorug – nem opskrift på rugbrødssnacks med chokolade

Chokorug - her får du en god nem opskrift på rugbrødssnacks med chokolade lavet nemt og hurtigt af en rest rugbrød. Har du også tit en rest tørt rugbrød til overs? Glæd dig, så har jeg en rig...

Madens Verden skriver om Stegt mørbrad med marinade af hvidløg og soltørrede tomater

Få min opskrift på stegt mørbrad med marinade af hvidløg og soltørrede tomater, der nem at lave både som hverdagsmad og mad til gæster. Stegt mørbrad med marinade af hvidløg og soltørrede to...

Dalsgaard i Skivholme skriver om En lang køretur

Som regel kører vi på ferie, og det gjorde vi også denne gang. Vi er efterhånden rutinerede i at køre langt – både i Europa og USA, og derfor får du i dag et par tips til sådan en tur, n...

Nerdy Treats skriver om Rødvinsmarineret nakkefilet fra 1390

Hvad ordet cormarye betyder skal jeg ikke kunne sige, men ser du ordet i en middelalderlig tekst, er chancen for at du er faldet over en opskrift på en ret så lækkert rødvinsmarineret nakkefilet r...

Hurtig Mums skriver om Medister i airfryer

Med denne opskrift på medister i airfryer fra Beate, der får du en lækker saftig medisterpølse uden at skindet bliver sejt – som ofte er issuet med andre airfryer opskrifter på medister. Mi...

Drop Slankekuren skriver om Rødfisk og skaldyr i kokosmælk med æblevinaigrette

Vi elsker kokosmælk, og i denne ret gør det også sin gavn. Vær forsigtig med limesaften til æblevinaigretten, så den ikke bliver for sur. Denne opskrift Rødfisk og skaldyr i kokosmælk med æbl...

herzelieb skriver om Grillfackeln selber machen – Rezept für schnelle Fleischspieße

Alle in meiner Familie sind große Grillfans! Grillfackeln selber machen ist gar nicht schwer und sehr schnell gemacht. Grundsätzlich kaufe ich kein fertig gewürztes Fleisch, auch nicht für den Gri...

Vinexpressen.dk skriver om Lugana – et smørhul for italiensk hvidvin

Jeg lander i Verona Lufthavn og Lugana venter forude. For de fleste danskere er Lugana nok mest kendt for deres letbenede og friske vine til The post Lugana – et smørhul for italiensk hvidvin first...


Tirsdag d. 23. April 2024

Noget i ovnen skriver om Hvide asparges – tilberedning. Nem opskrift

Hvide asparges er en delikatesse og her får du tips til hvordan du nemt kan tilberede dem. Har du slet ikke nogen opskrifter med hvide asparges? Jo da! Her skynder jeg mig lige at dele den nemme opsk...

Susanne Pagh skriver om Ølandsboller – koldhævede

Seriøst gode ølandsboller – koldhævede og mega nemme. Og så var den skæggede pænt begejstret, og det er altså et kvalitetsstempel. De er koldhævede, og lavet med en særlig foldeteknik, som ...

Madens Verden skriver om Hveder i airfryer - med tid og temperatur

Min opskrift på hveder i airfryer. Se hvordan du bager store, lækre og varme hveder med kardemomme i airfryeren. Med tid og temperatur. Se her hvordan du bager de bedste hveder i airfryer, og det er...

Mad med glød skriver om Røget gulerods laxesalat

En ny opskrift har ramt bloggen i dag. Jeg er rigtig glad for røget gulerodslax og har derfor arbejdet lidt videre med de bagte gulerødder og i stedet for at […] The post Røget gulerods laxes...

Noget i ovnen skriver om Æblecrumble i airfryer – crumble med havregryn

Æblecrumble i airfryer. Her får du en god nem opskrift på en hurtig æblecrumble du kan lave i din airfryer. En lækker sprød æblekage, du kan servere både som kage og som dessert med flødeskum...

Hashtagmor skriver om Wraps med spareribs, coleslaw og hjemmelavet hvidløgsdressing

En virkelig lækker opskrift på wraps med spareribs, coleslaw og hjemmelavet hvidløgsdressing – virkelig let og lækker opskrift der er hurtig at sætte sammen hvis du har nogle hjemmelavet sp...

Madens Verden skriver om Nemme kyllingespyd med honning og soja i ovn

Få min opskrift på nemme kyllingespyd med honning og soja i ovn. Kyllingestykkerne på spydene er både lækre, møre og meget børnevenlige. Du skal prøve disse nemme kyllingespyd med honning og s...

Dalsgaard i Skivholme skriver om Piemonte blomstrer i april

I det bakkede landskab omkring Rocca Grimalda er der masser af gode ture, man kan gå. Nogle er mærkede, andre er ikke. Men fælles for dem er, at man kommer igennem de skønneste landskaber. Langs v...

Anna-mad skriver om Kyllingekødboller i tomatsauce med ricotta

Jeg har altid elsket kødboller i tomatsauce – Lady og Vagabonden, som vi kaldte den, da jeg var barn. Hvis min mor spurgte om ønsker til aftensmad, så faldt min valgt ofte på den ret. Den an...

Smag Aarhus skriver om Hvad er den bedste gourmetrestaurant i Aarhus? Her er 11 gode bud

Hvilken gourmetrestaurant i Aarhus skal du booke bord på næste gang? I 2023-udgaven af Michelin Nordic Guide har Restaurant Frederikshøj endnu engang sikret Aarhus en placering med en to-stjernet a...

Landleys Kok skriver om Vegetarisk chiligryta med linser och bönor

En vegetarisk chiligryta med linser och bönor är enkel mat om man vill inte till ha kött till middagen. Denna gryta passar också fint att ta med i matlådan. » Besök Landleys Kök för fler goda...

Drop Slankekuren skriver om Pølserisotto

Endnu en hurtig, nem og velsmagende ret – og så i én pande, så vi også sparer opvask Det eneste minus ved denne ret er at fedtfattige pølser er dyre. Denne opskrift Pølserisotto blev udgive...


Mandag d. 22. April 2024

Evas Køkken skriver om Middelhavsspaghetti med stegte fiskeboller

 Indlægget indeholder reklamelinks! Vi har fået denne dejlige pastaret til aften med stegte fiskeboller fra Nordfra.com min gode samarbejdspartner. Jeg har indtil nu kun ken...

Madens Verden skriver om Fyldt kalkunbryst med soltørrede tomater og hvidløg

Få min bedste opskrift på fyldt kalkunbryst med soltørrede tomater og hvidløg, der smager himmelsk godt. Og så undgår du tørt kalkunkød. Fyldt kalkunbryst med soltørrede tomater og hvidløg e...

Susanne Pagh skriver om Fold and coil teknik – foldeteknik til luftige brød

Vil du have luftige brød og boller? Sådan nogen med en stærk glutenstruktur? Så er den særlige måde at folde dejen på, fold and coil teknik, lige noget for dig. Og så er det også en fin måde...

Øristeriets Blog skriver om Bæredygtighed og økologi i vores kaffe

Øristeriet arbejder aktivt på, at sikre fremtidige generationers gode liv på en levende og grøn planet, som giver glæde, liv og arbejde til mennesker der elsker kaffe; det gælder både ka...

Valdemarsro skriver om Marry Me Chicken

Marry Me Chicken er en lækker og enkel ret med kylling i flødesauce med soltørrede tomater, hvidløg og dejlige krydderier fra det italienske køkken, som smager og dufter vidunderligt, det passer ...

Stinna skriver om Sveskekugler

Sveskekugler med appelsin, kanel og kardemomme. Disse sveskekugler smager helt forrygende og er lynhurtige at lave. De er perfekte som en lille… The post Sveskekugler appeared first on Stinna.

Stinna skriver om Pastaret med 4 ingredienser

Pastaret med 4 ingredienser er den lækreste og nemmeste pastaret, som er perfekt som hverdagsmad. Den er lavet af pasta, pesto, fløde… The post Pastaret med 4 ingredienser appeared first on St...

Smag Aarhus skriver om Okkels: Håndlavet italiensk is med historie

Siden sin begyndelse i 2006 har Okkels åbnet hele fire isbutikker rundt omkring i Jylland. I Aarhus kan du nyde den håndrørte, italienske is fra Okkels både i Aarhus C og i Risskov!  Hos Okkels e...

Noget i ovnen skriver om Grønkålssalat med granatæble opskrift – nem salat m. grønkål

Grønkålssalat med granatæble. Her får du en nem opskrift på en dejlig rustik salat med grønkål, granatæblekerner, æbler og mandler. Ej se lige en flot og sund salat du kan lave på 5 minutter...

Mad for madelskere skriver om Cote de boeuf i airfryer

Find hele opskriften på Cote de boeuf i airfryer hos Mad for Madelskere.

Dalsgaard i Skivholme skriver om Forår i Italien

Vi fik igen mulighed for at låne huset i Piemonte, huset ved Rocca Grimalda, den lille by, der klæber sig fast til bjergtoppen over dalen, hvor floden Orba løber. Vi har aldrig været der i foråre...

Smag Aarhus skriver om SMAGprisen: Nominer dine favoritter til Aarhus’ bedste pizza

Hvem serverer Aarhus’ bedste pizza? Her kan du nominere de pizza steder, som du mener fortjener en plads i afstemningen om Aarhus’ bedste pizza. Nomineringen finder sted fra den 1/5 til og...

Bagvrk skriver om Hveder med fuldkornsspeltmel – nemme varme hveder, der også vil varme dit hjerte

Ingen Store bededag uden varme hveder, vel? Hvis du vidste, hvor nemt det er, selv at bage hvedeknopper, behøvede du ikke købe dem igen. Her får du den nemmeste og bedste opskrift til at få hveder...

Bagvrk skriver om Surdejshveder – luftige hvedeknopper bagt med surdej. En traditionsrig favorit

Der er kun kort tid til Store Bededag, men jeg MÅ bare nå at dele den her opskrift med dig. Bløde, luftige surdejshveder! Brød bagt med surdej har en helt særlig, dyb smag. Men du kan sagtens bag...